IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

jenkit.Perjantai 07.03.2008 04:40

sen mä oon oppinu tääl, et se kumpi puhuu enemmän paskaa toisesta, on voittaja. laadulla ei välii, vaan määrällä.

jiihaa!Torstai 06.03.2008 09:52

laitoin morganille txtin et jos se tietää jonku joka haluis steppikengät, kosk se sentää tanssii lähes joka päivä ja se opetti mulleki steppii. sit se vastas ettei se tiiä mut tanssiopisto varmaa myis ne mun puolest ja sit se pahoitteli että se on ollu lähiaikoina kinda jerk. en oo varma jos se oli tarkotettu mulle mut vastasin eniveis eipä mtn. sillee wtf mikä tän tytön ongelma on? Okei ehkä se on puhunu ihan vitusti musta pahaa mun selän takana mut ei oo ainakaa mun korviin kantautunu lol, enkä mä välitä paskaakaan. mut ei pidä olla ilkee ihmisille syyttä. :P mut eniveis, kelasin vaa et no toihan auttaaki tosi paljon TÄSSÄ vaiheessa. vitun horo. se on silti ihan syvältä se chiksi. ;)

[Ei aihetta]Sunnuntai 02.03.2008 03:36

kamala sotku. en oo vieläkää polttanu pilvee mut ei mua ees enää huvita. ei sillee. ei vaa huvita. ei tee mieli. enkä mä nää et menettäisin ees mtn siinä. en ymmärrä myöskää et nää ihmiset ei oikeesti tiiä et pilvenpoltto on haitallist. ne niiku kelaa et tupakka ja alkoholi on paljon pahempaa. et ei sust tuu yhtää sen hitaampaa tai tyhmempää jos polttaa pilvee. oon vaan sillee ai ei vai.. musta on kyl vähän huolestuttavaa et jonkun mielest on superüberkivaa piilottaa ruokaa takintaskuihin ja kävellä ihmisten ohi ja sit nauraa ihan kippuras. musta se on ihan oikeesti huolestuttavaa. se on niiku... elämän tarkotus. elämän hauskin asia piilottaa ruokaa takintaskuihin. niiku.. wtf ?

tää on kakkaa. oon vieläki farmingtonis tääl kakkamestas. kakkaa kakkaa kakkaa.

järkytys!Torstai 21.02.2008 09:39

muistatteko viel GAGin? sen tanssin jonne cee + sen kaverit pukeutu "mafiallisesti" eli siis mustiin minishortseihin, mustiin bootseihin, mustaan liiviin joka oli vaan pitsii takaalta, joka oli kans tosi lyhyt. mut tällä kertaa niil oli sentää topit alla. well anyways. näin sit tänää äidin koneen TAUSTAKUVAN ja ARVATKAA mikä se oli. omg. jos mä oisin sellasis vaatteis niiku.. missä vaan, suomes tai täällä, ni oisinko vähän maksullinen JA halpa! :D ja teitä joita kiinnostaa, ni täs on linkki naamakirjast:

http://hs.facebook.com/photo.php?pid=647504&id=774507118#pid=647503

okei toi ei nyt oo niin paha mut voin taata et luonnos se oli paljon pahempaa nähä niin paljon paljast ihoo. niin vähän riepui? niin... siis okei, pääasia on, et ne muuten näytti paljon pahemmilt luonnos :D

synttärilahja!!Maanantai 18.02.2008 07:25

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!

MÄ KEKSIN VIHDOINKI MITÄ MÄ HALUUN SYNTTÄRILAHJAKS!! haluun laserIHONKARVApoiston! <33 ja sit heti HETI ku pääsen takaisn suomeen ni on PAKKO päästä HETI kasvohoitoon!! oon niin sen tarpees. :( ja haluun ripsipermiksen ja ripsipidennykset kans. :)

lisäyst!!Maanantai 18.02.2008 00:15

mut ei se mitää vaikka oli kakkaa aikaa kosk opin juttui PLUS näin parin panemassa takaapäi autoaan vasten, ja katoin niit bussin ikkunan läpi suu auki ihan WTF?! ja sit se mies näppäili kännyään ja hymyili mulle! :D:D:D:D:D:D:D tää oli siis hotellin parkkiksel.
oli upeet. menin tauoil vessaa itkee.

en saanu läksyi tehtyy.

mut siel oli ihku motivational speaker heather schultz. sil oli vaikee raskaus, joutu tekee emergency c-sectionin 6kk:lla. lääkärit sano, että sen tytär elää viel 2h. se oli sen kämmenen kokonen. beanie babyakin pienempi. sen tytär on kuitenki nyt joku 4v ja sen nimi on liberty. :)) itkin vittu koko sen puheen ajan. :D oon niin crybaby. :(

oli paskaa ruokaa. suomes leireil on aina ihkuu ruokaa, niiku protun koulutuksis on ihanii kasvismössöi. :) kuulemma viime vuonna tuol ei ees ollu kasvisruokaa, siis tuol tapaamises. olin ihan WTF :O

jenkit on niin kaksnaamasii. matkal sinne nähtii autokolari tai joku emt siin oli paloauto ja oli vilkut pääl. sitku meijän senates on tää yks.. poika jay joka on vähän.. vajaa. oikeesti. se on patologinen valehtelija, eli se ei oikeesti voi sille mtn. se siis .. päivisin käy kouluu mut öisin se lentää helikoptereit ja pelastaa ihmisten henkii ja on certified cpr tyyyppi ja on joku poliisi-palomies heppu kans. :D noh, kaikki on sit tietty sillee hei jay!! missä sun radio on! voisitsä soittaa sille sun palomies-bestikselle ja kysyy et mitä tapahtu?! hei tee sitä ja tätä ku sunha pit olla tätä ja tota. OMG. ne on niin ilkeit. sit se oli sillee et joo todellaki voisin mut mun radio ei oo messis ja mul ei oo kännykkää. sit loppuajan conventionist se selitti et sen isä oli autokolaris, eikä se sit halunnu hengata meijän kaa. sit mentii tänää lounaalle sweet tomatoesii ja jay tietty istuu siel yksin, sit nää on sillee omg se on niin tyhmä miks se angstaa tollee eikä hengaa meijän kaa. sit ne huutaa sille et tulee istuu meijän kaa ja se on sillee ei huvita, ja sit ne haukkuu sitä lisää. niiku oikeesti KATTOKAA ITTEÄNNE PEILIIN. sitäpaitsi, ekal kerral ku jay kerto niille sen "yöelämäst hengenpelastajana" ni ne KAIKKI usko! olin sillee omg täl pojal on kyl nyt joku vähän pieles... miten sä voit tosissas uskoo et joku 14v poika lentää helikoptereit ÖISIN?! ja et CIA on sen bestis? oikeesti. sit ne vaa haukku sitä 24/7 kuinka tyhmää on siltä eristää ittensä meistä kosk mehän ei sitä kiusata. sillonki ku heather piti sen puhetta ni se kysy, et kuinka moni meist tietää jonkun, jota kiusataan joka päivä jatkuvasti. Sit noil jenkeil oli viel varaa olla nostamatta kättään, kunnes jotkut toiset nosti kätensä ja sano niille et duh, jay. sit ne oli sillee duh, ei me sitä kiusata lol. sit ne toiset puolet senatest sano et ööh. kyllä me vaan ollaan aika ilkeit sille. sit ne nosti kätensä hetken pohdiskeltuaan. OMG. niiku oikeesti. miks nää vaa puhuu paskaa toisistaan 24/7. ELÄMÄ?!

haluun pois pois poispoispoispoispois.

synttäripäivä! Torstai 14.02.2008 07:31

täytin 18.

aku soitti aamul. oli hubaa.

liz lähetti aamul txtarin. oli hubaa.

cee oli kusipäämainen. ei ollu hubaa.

hengasin koulun jälkee jessican ja kevinin kaa. ostettiin tupakkaa ja dildo. sit ne päätti et ne laittaa sen dildon screechin reppuun enkun tunnil LOOOOOL. :D:D:D harmi etten voi olla siel ku mul ei oo enkkuu niiden kaa + meen huomen senaten state conferencee abq:n. :/ MUT OLI HUBAA!

sit kevin häippäs ja mentii illalliselle thai mestaa nicolen ja jessican kaa. OLI HUBAA!

<3 oli ihan hubaa. ^^

P.S. Poltin ensimmäisen kerran TUPAKKAA. (1. sikari 2. tupakka)

18!!Perjantai 08.02.2008 08:28

OON KOHT 18 18 18 18 18 18 18181818181818188181818181818181818!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINE AIKUINEN AUIKEUEJKAFUPRJLNKEAWUHIBJR4BJKDFJK AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KELAAAAAAA!!!!!!

mitä mä haluisin ??

ceeki on koht aikuinen... (?!) trivial. :S

longchampTorstai 07.02.2008 09:55

ihmiset ilmeselvästi osaa nää merkit tääl :D

hollie: whos GRANDMA bag is THAT?!?!?!
holly: oh.. it's probably ms. calvert's.

sini <3 longchamp
vaikka muut oiski sitä mieltä että se on grandma. :D
« Uudemmat -