IRC-Galleria

tanaan!Tiistai 28.08.2007 09:34

norja: sanoks aiti mitaan eilen ku ma itkin ku lahitte amberilta (sen uus hostsisko, jonka luokke me se vietiin, jes!)?
mina: hmm.. ei ainakaa sillee et oisin huomannu. mtn ni?
norja: noo ku.. siis ootsa niiku ihan varma?
mina: joo, ei seainakaa sanonu mulle mtn.
norja: hmmmmmmmmmm......... siis sanoks aiti mitaan eilen siit ku itkin? (vittu kuka lapsellinen paska itkee ku vaihtaa isantaperhetta, ei vittu kui huomionkipee sa voit olla?!?!)
mina: EI, AITI EI SANONU MITAAN SIITA KU SA ITKIT.
norja: siis ihanko oikeesti?
MINA: NO IHAN OIKEASTI, EN MA NYT TALLASESTA VALEHTELIS. MIKS SE EES SANOIS SIITA MITAAN? SEHAN ON AIVAN LUONNOLLISTA ITKEA (varsinkin jos on yhta vajukki kuin sina...).
norja: hmmmmmmmmm *miettii* hmmmmmmm aha.

ja nyt se haluu vaihtaa senaattiin. i mean, how slow can a person be? vittu ma halusin senaattii eka pv ku mulle siit kerrottii, vittu mika vitun este siel sun aivois on?! ei vittu miten sulla voi kestaa nain vitun kauan paattaa et mita vittuu sa haluut?? oot vittu vaihtanu sun vitun lukkarii joku vitun 3 kertaa ja vittu sun counselor vihaa sua ku oot vittu niinvitun vajaa, tyhma hidas paska!!!!!!! sit se ksyyy mult joka pv et onks siel kivaa, mita me tehaan jnejne. JOKA VITUN PAIVA. mut en ma tietenkaa tieda (ihan oikeesti en aina oo selvil mita ne selittaa, kuten PEP RALLY joka on ihan uus jutzga mulle :D:D), ja vetoon siihen et mun enkku on huono enka taten ymmarra mita siel puhutaa tai mita siel tehaa, ja ihan oikeesti kaikki tekee siel vaa laksyi ja polottaa toisilleen. ihan oikeesti. paitsi et tanaan sinne tuli joku OIKEESTI vahan.. vajaa poika. niiku OIKEESTI vajaa, sen niiku HUOMAA-VAJAA. ei siin mitaa, ihan fiksui ideoit sil oli. :D vaikutti ainaki miljoonakertaa fiksummalt ku norja.

ainii, sit mun matikanope haisee niiku puhtaalle ummehtumiselle. ihan oikeesti, kaikki sen "kauluspaidat" on niiku sen kyynarpaihin asti, housut korkeel + vyo ja sillee.. isot lasit. niiku joku 80 ukko. ja sit se opetti meille tanaan aiheesta, josta saatiin laksyy eka vitun matikantunti. siis duh, mika jarki siinki on??!! ma meinasin nukahtaa, ja se on taysin sen syyta. taino okei, nukahdin. pari kertaa. aika montaki pari kertaa. sillee et mun intiaanikaveri sano mulle tunnin lopus.. luulin kyl ettei kukaa huomannu.... >:/

tanaan ma tein laksyi alle 3h, jes! oli vahemman ku yleensa. :) mut ois pitany kyl teha enemman kosk huomen meen pelaa golfii courtneyn kaa, kerroinks ma jo et se on varsity teamis?? ja mita todennakoisimmin ne voittaa tana vuonna state championshipin! sit isi teki mulle puttiradan noiden kokolattiamattokaytavalle. sil oli sellai puttihomma, joka potkas sen pallon ulos ku se meni reikaan! :D

ainii, sitku kerroin aidille et norja haluu nyt vaihtaa senaattiin, ni se totes et arvaas mita, onneks se ei oo meijan ongelma! :D lol aks dee.

<3 luv u!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.