IRC-Galleria

oli upeet. menin tauoil vessaa itkee.

en saanu läksyi tehtyy.

mut siel oli ihku motivational speaker heather schultz. sil oli vaikee raskaus, joutu tekee emergency c-sectionin 6kk:lla. lääkärit sano, että sen tytär elää viel 2h. se oli sen kämmenen kokonen. beanie babyakin pienempi. sen tytär on kuitenki nyt joku 4v ja sen nimi on liberty. :)) itkin vittu koko sen puheen ajan. :D oon niin crybaby. :(

oli paskaa ruokaa. suomes leireil on aina ihkuu ruokaa, niiku protun koulutuksis on ihanii kasvismössöi. :) kuulemma viime vuonna tuol ei ees ollu kasvisruokaa, siis tuol tapaamises. olin ihan WTF :O

jenkit on niin kaksnaamasii. matkal sinne nähtii autokolari tai joku emt siin oli paloauto ja oli vilkut pääl. sitku meijän senates on tää yks.. poika jay joka on vähän.. vajaa. oikeesti. se on patologinen valehtelija, eli se ei oikeesti voi sille mtn. se siis .. päivisin käy kouluu mut öisin se lentää helikoptereit ja pelastaa ihmisten henkii ja on certified cpr tyyyppi ja on joku poliisi-palomies heppu kans. :D noh, kaikki on sit tietty sillee hei jay!! missä sun radio on! voisitsä soittaa sille sun palomies-bestikselle ja kysyy et mitä tapahtu?! hei tee sitä ja tätä ku sunha pit olla tätä ja tota. OMG. ne on niin ilkeit. sit se oli sillee et joo todellaki voisin mut mun radio ei oo messis ja mul ei oo kännykkää. sit loppuajan conventionist se selitti et sen isä oli autokolaris, eikä se sit halunnu hengata meijän kaa. sit mentii tänää lounaalle sweet tomatoesii ja jay tietty istuu siel yksin, sit nää on sillee omg se on niin tyhmä miks se angstaa tollee eikä hengaa meijän kaa. sit ne huutaa sille et tulee istuu meijän kaa ja se on sillee ei huvita, ja sit ne haukkuu sitä lisää. niiku oikeesti KATTOKAA ITTEÄNNE PEILIIN. sitäpaitsi, ekal kerral ku jay kerto niille sen "yöelämäst hengenpelastajana" ni ne KAIKKI usko! olin sillee omg täl pojal on kyl nyt joku vähän pieles... miten sä voit tosissas uskoo et joku 14v poika lentää helikoptereit ÖISIN?! ja et CIA on sen bestis? oikeesti. sit ne vaa haukku sitä 24/7 kuinka tyhmää on siltä eristää ittensä meistä kosk mehän ei sitä kiusata. sillonki ku heather piti sen puhetta ni se kysy, et kuinka moni meist tietää jonkun, jota kiusataan joka päivä jatkuvasti. Sit noil jenkeil oli viel varaa olla nostamatta kättään, kunnes jotkut toiset nosti kätensä ja sano niille et duh, jay. sit ne oli sillee duh, ei me sitä kiusata lol. sit ne toiset puolet senatest sano et ööh. kyllä me vaan ollaan aika ilkeit sille. sit ne nosti kätensä hetken pohdiskeltuaan. OMG. niiku oikeesti. miks nää vaa puhuu paskaa toisistaan 24/7. ELÄMÄ?!

haluun pois pois poispoispoispoispois.

synttäripäivä! Torstai 14.02.2008 07:31

täytin 18.

aku soitti aamul. oli hubaa.

liz lähetti aamul txtarin. oli hubaa.

cee oli kusipäämainen. ei ollu hubaa.

hengasin koulun jälkee jessican ja kevinin kaa. ostettiin tupakkaa ja dildo. sit ne päätti et ne laittaa sen dildon screechin reppuun enkun tunnil LOOOOOL. :D:D:D harmi etten voi olla siel ku mul ei oo enkkuu niiden kaa + meen huomen senaten state conferencee abq:n. :/ MUT OLI HUBAA!

sit kevin häippäs ja mentii illalliselle thai mestaa nicolen ja jessican kaa. OLI HUBAA!

<3 oli ihan hubaa. ^^

P.S. Poltin ensimmäisen kerran TUPAKKAA. (1. sikari 2. tupakka)

18!!Perjantai 08.02.2008 08:28

OON KOHT 18 18 18 18 18 18 18181818181818188181818181818181818!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINE AIKUINEN AUIKEUEJKAFUPRJLNKEAWUHIBJR4BJKDFJK AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN!!!!!!!!!!!!!! AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN AIKUINEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!! KELAAAAAAA!!!!!!

mitä mä haluisin ??

ceeki on koht aikuinen... (?!) trivial. :S

longchampTorstai 07.02.2008 09:55

ihmiset ilmeselvästi osaa nää merkit tääl :D

hollie: whos GRANDMA bag is THAT?!?!?!
holly: oh.. it's probably ms. calvert's.

sini <3 longchamp
vaikka muut oiski sitä mieltä että se on grandma. :D

vittuuuuu.Torstai 31.01.2008 07:51

okei. eka soitan terrylle ja se periaattees haukkuu mua tyhmäks, koulut ei ota enää tas vaihees uusii oppilait, ne ottaa nyt ens vuoden vaihtareita, ja ei oo mtn järkee "opetella" kaikki alusta. sit joka kerta ku olin sanomas jtn ni se vaa oli sillee NO!! yritin parikin kertaa mutta se aina keskeytti ja sano NO !!
oli ilkee ämmä. :'(

sit cee tulee ovelle ja koputtaa ihan VITUN lujaa, vähänkö säikähin.
c: R U COMING OR NOT?!?!?
me: to where ?
c: TO DAAANCE ??!!
me: umm.. I told u earlier that im not going today.
c: NO, you said that you think so!
me: No, i said i DONT think so.
c: NO YOU DIDNT!!
me: well.. i said no.
c: NO YOU DID NOT!!
me: well.. im really sorry. im not coming to dance today. i really am. HOnestly. I'm sorry.
c: BYE!!!!
me: have fun! bye!!

sit isi tulee ylös. ja ensinnäki, en oo IKINÄ nähny sitä vihasena. IKINÄ. mut tällä kertaa se oli ihan PISSED!! niiku .. siis.. omg. oli aika järkyttävää! :O se oli vaa sillee et sini!! why didnt u tell courtney that ur not going to dance?? ja olin sillee a-haa, todellaki kerroin. sit se oli sillee NO ETHÄN KERTONU! sit olin sillee no cee kysy mult aikasemmin päiväl ja vastasin kieltävästi. sit se oli sillee teijän pitää tulla toimeen, teijän pitää puhuu. mikset sä koskaan puhu. teijän pitää tulla toimee ja puhuu asioista. Sun pitää kertoo ceelle jos et oo tekemässä jotain koska muuten se myöhästyy tanssista ja se ei oo oikein sulta!

eli mun syytä jos cee ei muista? oon ihan varma, että syvällä sisimässään se tietää että sen tytär on horo, muttei vaa haluu myöntää. en oo puhumas ceen kanssa mistään, ei oo mun vika, että se unohtaa. ei oo mun vika, että se on kasvattanu tyttärestään valehtelijan. ei oo mun vika, että se haluaa leikkiä tyhmää ja hemmotella tyttärensä piloille. mä olen tässä vittu koko syksyn ja talven yrittäny parantaa asioita ceen kanssa mut tää ei oo yhden ihmisen homma. eikä koskaan tuu oleen. oon saanu tarpeekseni täst paskast. vittu. jos vermont ei toimi, ja terry haluaa edelleenki olla horo, ni oon tulos takaisin. en oo asumas lizin kaa jota kaikki vihaa. kosk mua vihataan jo tarpeeks. valmiiks. :)
ja mun lempitvkanava on BRAVOTV. sielt tulee project runway, make me a supermodel, the real housewives of orange county JA nyt siel sit alkaa the real housewives of new york city PLUS sielt tulee the millionaire matchmaker <3 LOVE PATTY STANGER.

kujattaa ?Keskiviikko 30.01.2008 02:43

:S liz kysyy tänää morganilt espanjantunnil et miks screech puhuu kaikkee paskaa sinist, sit morgan oli sillee no ei todellakaa puhu, kuka muka sano noin?! sit liz oli: sini sano ihan ite. sit morgan oli sillee et no ei todellakaa puhu, siis nehän teki niiku kaikkee PAITSI harrasti seksii! sit liz oli sillee omg ei todellakaa tehny, ei ne ees koskaa istunu vierekkäi jos ne teki jtn ylipäätänsä. sit morgan oli et noin ainaki screech kerto mulle.

wtf ?

täl jätkäl on ongelmii. seriously. siis tän takii, en oo uskovainen, koska ne on niin vitun puuttees tääl et ei pysy ees selväjärkisinä. suomes ne on ihan normei :P mut tääl kaikki uskovaiset on ihan hormonaalisesti sekasin, oikeesti. morgan ja screech on bestiksii. niil on joka vitun class yhes. omg. mut morgan on tosi tosi tosi ilkee mormoni, se oikeesti luulee olevansa niin parempi ku kaikki muut ihan vaan sen takii että se on mormoni PLUS se vihaa meit kosk mennää helvettii, must tuntuu että mua varsinkin. screechin ois kyl pitäny sanoo et harrastettii seksii ni sit morgan ei olis enää sen kaveri. :) LOL!

vittu hajoo pää. >_<

jtn uutta.Tiistai 29.01.2008 04:51

se on nyt sitten todellista, oon todellakin lähtemässä. vaihtamassa perhettä. aluetta. paikkaa. en vaan tiedä millon tai minne. tuli tippa linssiin :'(

voi ei! :SMaanantai 28.01.2008 10:08

taino siis voi jes!! :D:D:D:D:D

okei. puhuin tänää donnan kaa, se oli jsut cool, niiku aina<3. sit puhuin JUST ÄSKEN 11.00 pm hostmomin kaa. se oli tosi cool. sano vaa OK. :D ja et ne kaipaa mua jne ja ei haluis et lähtisin mut se ymmärtää et jos tää on mitä mun pitää tehä ittelleni ni sit mun pitää tehä se ja oisko mtn mitä ne vois tehä tänä aikana ku viel asun niillä ja kaikkee et .. otti sen kyl TOSI hyvin. ja koko homma kesti ALLE MINSAN salee. olin ihan paiseis. ei se kysyny miks tms. mut.. kaipa se ties :P äidit tietää aina. mut olin ihan shokis, en oikee tienny ees et mitä sanoisin ku se oli niin .. NOPEETA!! mut joo.. että tällästä.

toivottavasti se perhe tulee noppaa koska: a. en oo lukenu huomisen kokeisiin. (omg, mitä mulle on tapahtunu?) ja b. haluun äkkii pois täältä helvetistä mun siskon kidutuksesta.

oikeesti. joka kerta ku nään sen ni mun tekee mieli ampuu itteeni päähän. vaikka mä tiedän ettei mikään oo mun syytä ja että mä olen todellakin paljon parempi ku se, ni silti. se saa mut tuntemaan itteni niin kyvyttömäks. niin. huonoks. omg. LUUSERIKS. vittu, mikä on kamalampaa perfektionistille kuin tuntea itsensä luuseriks?

<3 kiitti tuest <3 sitku tuun suomeen ni mun pitää oikeesti kilistää tälle vuodelle, niin paljon oon oppinu :)

omg.Sunnuntai 27.01.2008 07:20

siis. okei. eka, päätän et vaihan perhettä. oon niin täynnä ceen paskaa, et ihan oikeesti, pää hajoo.

sit. tänään. erin on sillee hei sini onks sun poikaystävä 21 ja armeijassa .. alikessu? sit olin sillee, joo, mut se oli siel niiku vuos sitten..... suomessa on pakollinen armeija. sit se oli sillee: aijaa, en tiennykää. sit olin sillee mut hei, mtn sit tiesit kysyy noi kysymykset? (kun en mielestäni oli sille kertonut) sit se oli sillee, no siis screech kerto tylerille. sit olin sillee wtf ?? sit se oli sillee, siis screech kerto tylerille. sit olin sillee anteeks MITÄ se on sanonu? miks se ees puhuis musta ylipäätänsä? (kosk obviously ei olla enää yhes kosk oon obviously aivan horrid playah!!) sit se oli sillee et joo mitä se nyt selitti. sit olin sillee ihan freaked out ja capsil laitoin sille et kerro mitä se sano!! sit se oli sillee.. mun tyttöystävä, jonka poikaystävä suomes on 21 ja se on armeijas sergeant uhkas mua mun hengen menettämisel et mun on pakko jättää se ettei se tuu ja hakkaa mua. LOL. ton luettuani olin aika. aika. :D omg. i just freaked out. :D noh, ei täs mitää, soitan screechille ja oon ihan paiseis, hyperventiloin ja tärisen, tää oli must aivan kamalaa just sinä hetkenä, ida voi todistaa, sit olin sillee öö.. uhkasko mun EKSÄ sua oikeesti ? sit se oli sillee ei? sit se vaa sano good night, ja olin sillee okei.. good night. ei menny IHAN mun suunnitelmien mukaan. mun suunnitelmis mä raivosin sille ja kysyin tarkalleen et miks vitus se puhuu paskaa musta varsinkin ku en ees tiennyt että oltiin yhdessä ja kaikkea sellaista. mutta.. huoh. en mä osaa olla ilkee. :( mutta nyt kyllä vituttaa. sitten cee sano että kerro vaa kaikille et se on homo. ja ihan oikeesti, voisin kertooki. :D sanoisin niiku et .. oikeesti me erottiin koska se tuli mulle kaapista ulos.. mut se ei haluu et kerron ihmisille, mutta mun käy sitä niiiiiiiiin sääliks! <3 siis mun mielestä sen pitäis pystyy olla oma itsensä kavereidensa kanssa, ja jos sen kaverit oikeesti välittää siitä, ni ei ne sitä hylkää. ja se on kyl upee ihminen, mut oikeesti se on homo. siks sen suhteet ei koskaan onnistu. LOL. screech on himouskovainen. voisin viel sanoo et se näytti mulle sen.. saatanan raamatun, et ei se oikeesti ees usko jumalaan, et oikeesti se palvoo saatanaa, ja näytti sen mulle, kosk mä oon vaihtari ja erilainen, ja se kelas et alan sen kaa palvoo saatanaa ku oon muutenki niin outo: kiinalainen, joka asuu suomes. (tää on siis ihan sika outoo) ;D

mut perhettä mä vaihdan. en kyl oikee jaksa tätä paskaa. voisin kyl tulla takas suomeenki, en ees enää jaksa pyrkii returneeks. hei, pitäiskö palata jo kotiin? <3