IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.08.2007 23:38

koulu alkanu suht jees, mitä nyt meijän pitää opetella luut ja lihakset suomeks ja latinaks .
ollu muutamii aika puuduttavia tunteja, ku täytyy vaa istuu ja istuu ja istuu ja kuunnella ja kirjottaa . Mut toisaalta aihe on aika mielenkiintonen ni jaksaa jotenkin istua ja kunnella . (esim. ehostus, tyyli ja värit mutta toi anatomia tökkii pahasti) . Kohta menee pikkasen rahaa instrumentteihin, meikkisiveltimiin, pukuihin, kenkiin jne..
Perjantaina onneks päästään jo pikkasen käytännön hommiin ;) laitetaan kuulemma pareittain varpaat vloppu kuntoon ;D lakataan jms. Ihan jees opiskelua !

Niin, ja lauantaina ois nrj konsertti Espossa . Vois mennä ku tuli postissa, tolta nrjn kesäpojilta Renneltä ja Anssilta, neljä vapaa lippua ;) oli hyvä idea tehä yhteisö niistä . Kiitos kaikki yli 180 jäsentä <3

Henkka taitaa olla ajoittain vähä höpsö! (Minä ja muut)
Haahh, todellakin ! just puhuin kullan kaa puhelimessa . Ne on just leirillä jossain metässä . Ja vaikka ei uskois ni näytti sillä energiaa olevan . No olihan se saanu tehä kipinävuoro listat eikä tietenkään laittanu itteensä sinne -.- :D ja tuntu tulevan niiin "hauskaa" läppää . :) kohta en kehtaa mennä sinne valapäivään ollenkaan kun kaikki tuijottaa mua ! tai niin se uhkas :D
"J: rasvaan mun naamaa kaiket viikot H: RASVAAT MUNAA? jätkät hei, arvatkaa mitä mun tyttöystävä tekee kaiket viikot . Rasvaa munaa !!"
on se kulta niin ihana <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.