IRC-Galleria

Ai vähän aikaa kulunu :)Lauantai 13.01.2007 17:04

Tsiisus ko aika kuluu nopeesti. ei taho perässä pysyä:) nytkin pitäs olla kantamassa vesiä saunallle että päästään kylpemään, mut Saaga ei nuku, jyystää mun olkapäätä..
Ei kai tässä kummempia kovaa sairastelua Saaga sairast ekan korvatulehduksen, samaan aikaan vilman ja viivin kans.
Saagan ristiäisety pidettiin helsingissä tapanina siellä oltiin joulukin:) Kummeiksi tuli mun pikkuveikka Janne ja Maarit kamu. Maanin kans ollaan oltu kavereita ööööö 7 luokalta asti:)
Mä ootan helmikuuta kun kuuta nousevaa, lähdetään naisporukalla rilluttelemaan laivalle :) vanhojen ja uusien kamujen kanssa. Oi että ihanaa puoltoista vuorokautta ilman ensimmäistäkään "äiti anna" :) jo se on aikakin piiiitkään aikaan missään käynykkään:) saaga on sillon jo onneks puol vuotias niin pärjää isukin kanssa :)
Mulla on laihdutus operaatio käynnissä, pitää mahtua mun mustiin housuihin jotka viime reissulle ostin, vielä olis 4,5kg jäljellä. -8,5kg lähteny.. kai ne kerkee :) enää tasan 4 viikkoa ja sit me ollaan reissussa:) Mä oon alkanu kuntoilemaan:) juoksumattoa joka päivä olosta riippuen 1,5-3km lisäks vatsalihaksien treenailua ;) olo ainakin on parantunu:)
nyt tuo yks suuttuu joten taitaa olla aika siirtyä vaipan vaihtoon ja nukuttamaan se :) pääsee viimein niitä vesiä kantamaan:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.