IRC-Galleria

KÄÄKKeskiviikko 19.09.2007 10:48

Kahdeksan yötä lähtöön, apuva miten mun pää kestää... kamala ressi. ollaan jo helsingissä mun vanhempien luona, mikä on tosi hyvä koska mä hyppisin kotona seinille ;)
paljon on jo pakattu ja jotain tarttee vielä ostaa. Riikka lähtee mun kans lentokoneeseen, enhän mä yksin noiden neljän kanssa pärjäiskään. Saa nähdä kauan viivytään. Huomenna on viisumi haastattelu, englanniks of course. saa nähdä miten menee.. todennäkösesti ne evää mun viisumin kun puhun mitä sylki suuhun tuo :O) :O)
No josko se siitä kyllä ne lupas että sinne löyty tulkki tarvittaessa... onkohan mulla kaikki paperit miljoona lippusta ja lappusta kasassa:) kai se tästä...
Pakko lähtee kuuntelemaan tota sotaa tonne.. saagalla on silmä tulehdus, ja vilmankin silmät rähmii... on varmaan dextra reissu edessä ennen lähtöä että saa kaikkien korvat tarkastaa :) ei oo kiva jos tytöillä on korvat kipeenää... hermo loma olis poikaa vietettyä 12h lentokoneessa ja kentillä, meillä on vaihto tukholmassa Arlandan kentällä ja aikaa jopa reilu tunti... jee jee... ja sit se tulli, meillä on "huumeita" laukku täys kun mennään (viivin adhd-lääkkeet kun on pakko ottaa mukaam, muuten kukaan jaksa sitä viikkoa kauempaa ilman hermoromahdusta) nyt mä kiidän :) laitelen kuvia meitin kodista kun saan otettua :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.