IRC-Galleria

Huh huijaa...Sunnuntai 23.09.2007 17:35

Vätystää, oltiin aamupäivästä kävelyllä koko sakki siinä varmaan mietti kuka on kenenkin laps ja vanhempi:) Mukana siis oli Mun Vanhemmat, sisko Riina 4v ja Jasper 6v ja mun tytöt :)
Oli ihan kivaa ja Siirikin nukku kunnon päikkärit.
Illalla pitäs hakea Riikka lentsikka kentältä..
Huomenna pitäs viedä tytöt kaikki korva lääkäriin tarkistumaan ettei kellään ole mitään vikaa korvissa että uskaltaa lentää...
Kamalasti olis vielä hommia muttei oikeen mitään uskalla tehdä ennenkun varmistuu viisumit... tylsää...
pitäs jostain kehittää toiset matkarattaat mä oon rakastunu quinnyn zappeihin mutta ne maksaa maltaita;uutena 239e... joo ei taida paljon nappaa:) käytettynäkin niistä saa pulittaa kiitettävästi, mutta ku ne menee niiiiiiin pieneen tilaan ja olis tosi näppärät...
Maanikin tulee onneks jo viideltä töistä, jos kerkeäis iltatupakallekkin tänään, aamu tupakka jäi väliin *hihiii*. Kimmo(maanin miekkonen) huokasee onnesta kun me lähdetään, ettei Maani joka ilta ravaa meille tupakalle, se kun tahtoo venyä puolentunnin juoruiluks:)
Nyt mä taidan yrittää jotain viisasta, laittasko vaikka tuon kevyt värin päähän (permis söi väriä niin kovasti ja se kampaaja suositteli laittaa kevyt sävytteen päälle:)
NYt mä kiidän taas :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.