IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Bror-Erik WalleniusMaanantai 08.06.2009 03:42

Sitä voi ehkä käyttää myös unilääkkeenä, pistää jonku telkkarista päälle jonku futispelin mitä se on selostamassa ja käy lepää, ni ehkä nopeesti uni tulee.

Esim tällaisia sitaatteja "bubin" jaarittelu selostuksissa:

- "Jalkapallossa eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa ja vähiten maaleja tehnyt joukkue häviää. Jos maaleja on tehty sama verran niin kumpikaan joukkue ei voita eikä häviä vaan tuloksena on tasapeli. "

-" Pallo on pelaavan joukkueen hallussa, mutta onko se enää tämän hyökkäyksen jälkeen, onkin sitten eri asia. Vastustajalta pitäisi saada pallo pois, sillä on vaikea tehdä maalia, jos pallo on vastustajalla. Tietenkin jalkapallossa on aina mahdollista tehdä oma maali, mutta syntyykö sellainen tässä ottelussa, onkin sitten eri asia. "

- "Vaikka kentällä olevat pelaajat pyrkivätkin kovasti vaikuttamaan tuomioihin, niin tuomari ainakin toistaiseksi tuomitsee tätä peliä. Jos niin ei tapahtuisi, peli voisikin olla aivan toisennäköistä, mutta koska nyt pelataan näillä säännöillä, tuomarin sana on laki ja sillä sipuli.. sillä mitä tulisikaan jos pelaajat saisivat päättää kaikesta kentällä, sillä vastakkaisten joukkueiden mielipiteet tuppaavat olemaan kovin usein vastakkaisia, mikä varmaankin johtuu siitä, että ne pelaavat toisiaan vastaan, ja mitä siitä tulisi jos niin ei olisi. "

- "Pallo pitäisi laukaista kohti maalia, sillä maalin ohi menevistä laukauksista on hankala saada maalia aikaan. Vaihtomies tuo todennäköisesti tuoretta verta kentälle, sillä luulisi että levännyt mies on virkeämpi kuin väsynyt, vaikka eihän sekään tietysti aivan mahdoton asia ole, mutta se onkin sitten toinen juttu. Se miten vaihto vaikuttaa peliin, jää nähtäväksi. "

"Kyllähän nämä tolppalaukaukset säväyttävät, mutta loppujen lopuksihan tulos on sama kun vetäisi pallon kymmenen metriä maalin ohi, sillä totuushan on se, että vain maalipuiden sisään menevät pallot voivat mennä maaliin."

"Silloin kun avausmaali tulee heti ottelun alkuhetkellä, se vapauttaa toisen joukkueen pelaamaan, koska peliaikaa on lähes yhtä paljon kuin ottelun alkaessa, tosin nyt pari minuuttia on jo mennyt."

"Tämä oli miehen ensimmäinen maaottelumaali, ja myös tämän turnauksen ensimmäinen henkilökohtainen maali."

"Hän [Paolo Wanchope] pelaa joukkueessa joka pelaa Manchester Cityssä".

"MM-kisoissa häviöstä ei saa yhtään pistettä"

"Siinä Hernandez lähti liian myöhään, mutta kuitenkin ihan oikeaan aikaan koska aikaisempi lähtö olisi tiennyt paitsiovihellystä."

"Varoituksiahan ei ole tietysti pakko ottaa, mutta niitä on välillä pakko ottaa, mutta tässä sitä ei ollut pakko ottaa."

"Robbie Keane, joka ei nimestään huolimatta ole sukua hyljeksitylle Roy Keanelle, vaikka hyvin voisi olla, sillä miehillähän on sama sukunimi. Irlannissahan jokaisella suvulla on oma vaakuna, eli ainakin sama vaakuna miehillä on, joten eivätköhän he ainakin tätä kautta saatakin olla sukua, mutta sehän on jo ihan toinen tarina, vaikka se tähän peliin hyvin paljon liittyykin. Ehkäpä nämä miehet joskus yhdessä kirjoittavat Keanen suvusta kirjan ja mainitsevat siinä itsensä huippujalkapallonpelaajina."

"Nomwethe on ottelun ainoa maalintekijä toistaiseksi. Nimenomaan tämän ottelun."

"Totuushan on se, että vain terveenä ovat pelaajat voivat otteluun vaikuttaa, joten niiden loukkaantuneiden perään on turha haikailla, sillä loukkaantuneet pelaajathan eivät ole vielä yhtään peliä ratkaisseet."

"Keskitys oli hyvä, tai oikeastaan puolihyvä. Se ei siis ollut tarpeeksi hyvä."

"Maalivahdin tärkein hommahan lienee kuitenkin pallojen torjuminen."

"Jo pelaajan ilmeestä näkee, että laukauksen suuntaus on ihan hassu."

"Mies on pelannut viimeiset kolme kautta Meksikon liigassa ja voittanut sinä aikana kahdesti Espanjan liigan maalikuninkuuden."

"Nyt hän saa keltaisen kortin, tai ei hän sitä omaksi saa, vaan tuomari näyttää sitä hänelle"

Sitten muiden lajeja Bror-Erikin selostamana.

"Matka loppuu kesken, tai eihän se kesken lopu koska muuten matka olisi pitempi" (hiihto)

"Markus Pöyhönen on Suomen nopein mies, tai tarkennetaan sen verran, että Suomen nopein mies sadalla metrillä, sillä muilla matkoilla muut ovat häntä nopeampia."

"Lähtee radalta kaksi ja juossee sillä radalla loppuun asti."

"Clifton Jones rikkoi Matthew Williamsia heittotilanteessa, vapaaheittoviivalle Matthew Jones."

Tuossapa oli muutama sitaatti. Eiköhän tuollaisessa futispelissä pikkuhiljaa ala se nukkumatti tulla kun kuulee tasaisella äänellä tollasta filosofiaa. :DDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.