IRC-Galleria

jonzikka

jonzikka

vaikka et uskois ittees, niin usko mua! varo mistä unelmoit, se voi toteutua!

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Ja mä jatkan tätä matkaa!Lauantai 16.12.2006 03:15

Jo ensi hetkestä me kaks yhdessä toivoin niin paljon että tää juttu tulis kestään, mut nyt puuttuu pala sydämmestä ja sen ympärillä vaan tää kova kilpi, kaikki ei menny niinkuin onnellises filmis nyt päivänsäteen sijaan nään vain tummii pilvii ja vaikee selittää mut kahtii repii tää. oikeesti luulin että kaikki korjaa ehitään. ja vaikee ajatella en voi sua enää koskee, ja miten koski ne kyyneleet sun poskel ja mä luulin että voit pelastaa mut, mut siin vaihees ei oikeest mua mikään pelastanut. ja muistan kun meit ei erottanu mikään, joka ikisen hetken kun sain sust kiinni pitää, ehkä vaikee uskoo mut mä edelleen välitän, miten kaikki meni kelaan edelleen mä sitä.

en pysty irti päästää en pysty nukkuun enkä safkaa, enkä saa sua silti mun päästä mut mä tiedän että mun on pakko jatkaa, en pysty irti päästää en pysty nukkuun enkä safkaa enkä saa sua silti mun päästä ja mä jatkan tätä matkaa.

eka, ekat deitit jotka johtaa halauksiin, halaukset suudelmiin, suudelmat lupauksiin, lupaukset seksiin, riitoihin, ongelmiin, ongelmat eroihin pirstoittuneihin unelmiin. miksei koskaan pysty tajuta ajoissa, miks tarpeeks arvostaa toista vasta sillon kun se on poissa, just sillon kun virheitä ei voi korjaa enää, liian helppoo pitää kaikki itsestään selvyytenä. hassuu miten yhes hetkes kaikki muuttuu, yhes meillä oli niin paljon mut nyt se kaikki puuttuu, mut kai täst kaikes selvii jotenkin, et vaikeetten jälkeen ollaan vahvempii jotenki. ja multa puuttuu sydämmest se pala mis saan sut taas hymyileen ja saan sua taas halaa. ja ehkä näin oli parempi molemmille et mentiin erilleen, haluisin sanoo niin paljon mut en saa puoliikaa paperille, mut mä lupaan kertoo ne loputki. ja ainoo mitä toivon on et sullon kaikki hyvin koska sillon mä tiedän että mullon kaikki hyvin! niin monet sanat ne edelleen kaduttaa mua koska ikinä ei ollu tarkoitus satuttaa sua!

en pysty irti päästää en pysty nukkuun enkä safkaa enkä saa sua silti mun päästä mut mä tiedän että mun on pakko jatkaa, en pysty irti päästää en pysty nukkuun enkä safkaa enkä saa sua silti mun päästä mut mä jatkan tätä matka.

varmaan meist jokasella on joskus menny tärkee ihmis-suhde poikki, ja vaik kuinka olis taistellu on silti menettäny sen rakkaan, ja tää biisi kertoo milt must tuntui kun mulle kävi niin. mut en mä tiä mä voin vaan todeta taas että mikä ei tapa pelkastään vahvistaa. Ja mä jatkan tätä matkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.