IRC-Galleria

boboboboliviastaLauantai 02.06.2007 21:28

taallla sita nyt ollaanª <= toi on sit huutomerkkiª
on ollu tosi kivaaa ja sit on kylma tanaan. mut eilen oli kuuma. me asutaan semmosessa kerrostalossa nytte 7. kerroksessa ja kamppa on aika kiva ja uima=allas tietenki pihalla :> asutaan taal muutama viikko, siis santa cruzissa ja sit muutetaan cochabambaan tai miten se nyt kirjotettaankaa ja siel muutama viikko ja sit la paziin ja sielki muutama viikko ja sit katotaan mis oli kaikkkein kivinta ja ostetaan talo ja muutetaan sinne. semmoset on suunnitelmat tahan mennessa. :>
oon tutustunu taal muutamaan mun sukulaiseen ja ne on aika kivoja. toinen on semmonen haslaaja ja toinen semmonen hiljanen. kiva.
taal on halpaa ja noin 10 km taximatka maksaa noin 15 bs eli jotain paalle euron. ja viien hengen ruuat ravintolassa makso about 70 bs eli jotain seitteman euroa hehe. taalta saa myos aitoja vansseja ja converseja 250 bs eli about 25 eurolla. niita aioin menna hakkee. oltiin muuten madridissa tassa joku aika sitte ni aitilta varastettiin lompsa missa oli dunian rahat ja aitin visa :D haha. madrid oli mahtava. parempi ku pariisi ja se on jo aika paljon <:
taal on kauheena kaikkia koyhia ja niita ei oo kiva kattoa ku ne on niin saalittavia :< paljon katulapsia ja kaikkea kauheeta. sit taal kulkuneuvot vaihtelee kaikesta aina hevoskarryista limusiineihin. huhhuh.
taal on aikalailla erillaista ku suomessa mut se nyt oli itsestaan selvaa. ja mulla alkaa jutut loppua kuten huomaa niin lopetan nytte.
moikkamoi ja nahellaan. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.