IRC-Galleria

boboboboliviasta....Maanantai 13.08.2007 05:57

jujuu!

Ihan jees menee. Tanaan oltiin kamujen kaa ja sit sen yhen open kaa siel cumbressa, oltiin muka menos lautaileen, mut kaviki nii et siel ei enaa ollu lunta =DDDD Jatettiin sit kaikki ylimaaraset tavarat sinne jonnekki ja mentiin vealtaan. Lahettiin kuuelta aamulla ku ei ne jaksanu viielta. Menin oottaa yhelle aukiolle tassa keskustassa ja sit ootin eka puoltuntia Javon kaa muita ja sit saatiin oottaa toinen puolituntinen sita opettajaa. Oli aika kivaa.

No sit mentiin sinne ja vaeltaan ja sit ku oli hienoja maisemia nii joku tajus et eipa mulla ookkaa kamera mukana ja sitte vitutti mut onneks silla opella oli ja sit oteltiin muutama kuva sielta taalta ja nain. Mentiin eka sinne minne mean pitiki ja sit nain jotain mielenkiintosta ja sit kaikki lahti mun takia vaeltaan viel kauemmas ja sit kaikki karsi ihan turhaan ku ei voitukkaan menna sinne minne halusin ku tuli vastaan semmonen kauhea rotko mita ei voinu kiertaa eika menna yli eika ali tai mittaa.. Hehhe. Matka veny muutaman tunnin.
Ku oltiin siel vaelleltu nii tavattiin muutama ranskalainen turisti jokka oli eksyksissa ja puhu huonoa englantia, no saatiin ne kuitenki neuvottua oikealle reitille. Ne oli menossa sinne Coroicoon mista joskus kerroin. Sinne menee semmonen maisemareitti minne saa menna vaan vaeltamaan. Paatettiin et mennaan tassa muutaman viikon paasta sinne, se matka kestaaki sitte kolme paivaa.

Eilen oltiin semmosissa haissa, en tiia kenen haat ne oli mutta ne oli semmosessa paikassa missa oli monta kerrosta ja joka kerroksessa on semmonen sali ja sit niita vuokrataan tommosia tilaisuuksia varten, noh mentiin sit sinne alimpaan kerrokseen ku siel oli haat ja sit isa vahan ajan paasta ihmetteli et miks se ei tunne sielta kettaa. Kavi ilmi et ne haat mihin meat oli kutsuttu oliki siel ylakerrassa. Hyvaa shamppanjaa saatiin kummiski sielta ilmatteeks =)

Taal soi kokoajan kaikkia hyvia piiseja ja en tiia niitten nimeja ja vituttaa...

moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.