IRC-Galleria

boboboboliviasta...Keskiviikko 19.09.2007 03:09

moi taas.

Oon nyt kotona. Tulin just koulusta ja oli kiva yllari. Sukulaiset oli lahettany ison paketin salmiakkia ja suklaata ja kaikkea hyvvaa... nami!

Mittaan ihmeellista ei oo tapahtunu, tassa muutama viikko sitte oltiin muka koulussa mut ei siel oikeesti tarvinu teha mittaa, taaskaa. Tehtiin taas jotain ihme kokkeita/testeja. Meni ihan jees ja sain kemiasta 60! Eli tayet.

Kaytiin yhtena paivana tassa kouluaikana poissa koulunalueelta (taalla se on kiellettya) saatiin sihteerilta lupa kaya printtaamassa yks jutska nii mentiin sit ja otettiin muutama kalja lahesessa ravintolassa ja loppupaiva koulussa oli aika jees.. =)

Oltiin tas viime vklpn kamujen kaa leffoissa ja niinhan siina taas kavi et tilanne karkasi vahan kasista. Mentiin leffojen jalkeen yhteen kaffillaan ja juotiin muutamat kaljat siina nain ja sitte paatettiin menna semmoseen baariin missa soitettiin hyvaa musaa. Sit se saksalainen tytto sano et menee hakee itellensa juotavaa, yhen kaljan, no maaki et joo yks kalja ois ihan jees ennenku lahen kottii. Se tytto toi sit kaljaa. yhen kaljan tosiaan mut 1,5 litran pullon jokaselle... Piti sit soittaa muutama tunti lisaaikaa. Onneks sain. Noh, luulin et taal boliviassa nuorekki on vahan semmosia "vanhoillisia" mut kaviki ilmi et naa on ihan yhta hulluja ku euroopassa. En kerro sit enempaa mut sen voin sanoo et seuraavana paivana kaikkia havetti.
Hmm.. mita muuta jannaa on tapahtunu. Ei oikee mittaa. Mennaan huomenna tai ylihuomenna kavereitten kaa reissuun viikoks. Viikoksi 800km paahan vanhempien valvovien silmien alta JEEE!

moro!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.