IRC-Galleria

josna-

josna-

mielenvikainen sotilas kotona taas :)

Blogi

- Vanhemmat »

apulanta-voiko tämä olla mahdollista.Tiistai 29.11.2005 21:42

ärsyttää!!!!!vihaan kaikkia kosken päättäjäelimiä ja varsinki niitä jotka valitsi sen lestilään sen bithin..phuuh se ämä on vaan niin tyhmä.

huoh.päivä kyllä on muutenki aika kakka,silmässä oli joku roska ja nyt se on ihan punaine ja suuri.ja on ihan kamala ikävä jtn.mut en oo viel keksiny mitä.tää on taas näitä päiviä kun mikään ei suju ja elämä on ihan anuksesta.

..pitäis varmaa hankkii kavereita ja oikea elämä.

51koodia-kahleetLauantai 26.11.2005 17:24

iiik halasin eilen 51-koodia laulajaa hml:ssa <3
huihaihiisi päätä kyl jyskyttää nyt sen mukaakin että eilen oltiin josain, mutta kivaa oli.

...silti onnellinenPerjantai 25.11.2005 17:08

tänään pitäis suunnata lammille päin,en oo kyllä aikoihin sielläkään ollu..toisaalta ihana nähä pitkästä aikaa yhtä tyttöä,on ollu ihan ikävä sitä <3

oltiin tänään kirkossa lasten kanssa,kyllä ihan mieli kirkastu ku pikkuset laulaa luritteli hoosiannaa.pitäsköhän opiskella opettajaksi..hihhulihei mut nyt make uppaa iltaa varten.toivottavasti tää ilta olis parempi,kuin viime perjantai...apulanta-hippo <3

bad hair dayTorstai 24.11.2005 17:52

tänään kiehu kyllä yli aivan totaalisesti,voin sanoa että lestilän jutut kusee ja pahasti sen yydentyöntekijän takia.saa jopa pilattua mun päivät.huoh.jotkut ei vaan osaa.


laulettiin äskö joona-vauvan kanssa lastenlauluja,lööv that baby <3umamaa oispa jo huominen <1+2

tyhjä pääKeskiviikko 23.11.2005 20:22

huoh.miten tuntuukaan niin tyhjältä koko ajan,ei mikään kiinnosta ja mtn.ei jaksais tehä.onkohan se toi pimeys vaan naksahtaako nyt lopullisesti päässä.

kaikki päivät vaan on liian samanlaisia.
- Vanhemmat »