IRC-Galleria

josna-

josna-

mielenvikainen sotilas kotona taas :)

damn!Sunnuntai 29.01.2006 02:19

tänään tuli outo olo,mietin ihan hirveesti mennyttä vuotta ja sitä kaikkee mitä se on sisältäny..kaikkea sitä ihanuutta niiden parin ihmisen kanssa jotka on kasvattanu mut tälläseks mitä nyt oon ja niitä riitoja mitä oli myös.kaikki se on ohi ja se on ollu oma mokani tai ehkä hyvä juttu.ilman niitä paria en ehkä olis niin "vahva"mitä oon,mut kyllä niitä aikoi on ikävä,mut parempi näin.koska pakko puskea koko ajan vaan eteenpäin,ei aina voi olla onnellinen niin se vaan on...vaikka nyt pitäisi olla koska eihän ole mtn.valittamisen aihetta koska kaikki asiat on niin hyvin ainaki ulkopuolisten katsottuna,mutta uskaltaako kukaan ehkä koskaan kurkata pintaa syvemmälle?!?


Pain is rising, deep inside,
I've been dying, I've been trying...
Call my name in lonely nights
and where the love goes is where the wind blows.

I can remember all the things that you said,
will I remember can I remember?
I see emotion in your eyes,
will I remember can I remember?kaikki ei ole sitä miltä näyttää,
valitettavasti.+groove coverage-god is a girl+

jepajeeee haaste :DSunnuntai 29.01.2006 00:29

haaste.

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Puhun kissalleni

2.Laulan aina himassa yksin ollessani hiusharjaan yms.

3.Kuolaan unissani

4.Syön aina kännissä pipareita ja juon sikana maitoo

5.Leikin aina lävistys koruillani.

haastan:
[ELBa]
TaoTao^
happy-jack
juncer
jjennii-

like a fool.Lauantai 21.01.2006 19:51

pää hajoilee damdam,hirveen tylsää kokoajan ja mikään ei jaksais kiinostaa.huoh.onneks ens viikol tulee rahaa ja sit vois ostaa vaan ihan sikan kaikkee kivaa ja pitää hauskaa.

pitäis lukee autokoulu kirjaa mut en jaksa.

vaihdoin lakanat siivosin pesin pyykkii oon ihan puhki ainii ja vahdin joonaa.tää päivä on tuomittu tuhoon.

tylsää.

koskaan ei oo mtn.partyi ku niit tarvis.+black eyed pees-my humps+

vähäks siistii.Sunnuntai 15.01.2006 23:39

tänä aamu oli ihan hirvee en pystyny liikkuu mihinkää suuntaan koska oli ihan tokkurainen olo,puhelimenki olin jstn.ihme syystä hukannu yöllä ja löysin sen vessasta :D pistää taas ajattelemaan et toi mun unissa harhailu taitaakin olla pikkuhiljaa aika huolestuttavaa ku teen ihan käsittämättömiä juttuja ja aamulla en muista niistä mtn.parasta niissä on ehkä se ku käyn aina juomas maitoo ja syömäs enkä muista välttis sitäkää.
noh muttas onneks puhelinki löyty ja silleen.hih joona-vauva on nyt vihdoin oppinu kääntyy mahalleen ja voi sitä onnea ku sitä saa kokoajan kääntää takasin ku se hermostuu ettei osakkaan viel ryömii.<3
tänään tajusin kuinka kiva äiti mulla on.ja sitä ei voi sanoin ees kuvailla.on ihanaa ku välillä tajuaa tommossia kivojakin asioita :>

hihii kävin tänää myös kattoo poikaa se oli aika hottis vihreissä vaatteisaan <3

ps.pääsin sisää sinne leffaan.haha eli oon kovis
+apulanta-systeemi kusee+

HA-HE-HI-HO-HU-HY-HÅ-HÄ-HÖÖLauantai 14.01.2006 20:49

tänään töissä yksi mies oli tosi ilkee se alko vaan huutaa hullun kassal et mitä helvetin rautaa mulla on naamas.ou fuck ei se nyt mun onkelma vissiin oo jos se on ahdasmielinen kakka.:D

kohta pitäs lähtee kohti lahti cityy ja leffaan jos nyt pääsen sisään ku kuitenki mulla on viel toi kk jäljel ennen ku oon 18 ja siin elokuvas se on ikäraja.mut jos pääsen oon ehkä aika kovis?!eiks je.tai no ainahan mä oon.
hihiii tää vkloppu on muutenki aika jännä koska en voi ees tapella kenenkää kaa ku tappelupukari <3 on armeijassa ja mä vaan löbaan himas.haha aina ei mee tassan onnen lahjat...
ja sit ainii ihastuin tänää taas kerran ku näin kassal semmossen ihanan pitkähiuksisen ruskeesilmäsen miehen aww se oli nii kaunis :>+fröpelin palikat-konkkis+
tänään oli kiva ilta katottii heidin & lassin kaa leffoi ja pelattii pleikkarii rayman roks.
ostin myös uuden hiusharjan et ehkä oppisin siis harjaa hiuksiaki ku ne on viime aikoina ollu aina vaan takussa.
näin myös pojan.ohimennen ja ei edes tapeltu :> jänskää.
huomen pitäis viel jaksaa mennä töihin ja sitten opistolle.ääk.
no onneks siellä on kuitenki riina <3
vitsinhitsit oispa jo kesä nytkin vois istuu rannalla ja pitää hauskaa,ulkona on liian kylmä ja pimeetä.ja kaiken lisäks pitäis vissiin opetella hiihtämään ennen kuusamon vaellusta.mitäköhän siitäki tulee?!
eih mut nyt tutimaan ja odottamaan tulevaa :>+kapasiteettiyksikkö-ota ne pois?

painava sana.hah.Lauantai 07.01.2006 01:12

pläpläpkäpläpläplälpålö..ärsyttää pitää mennä ja herätä taas huomen aikasi töihin.tidii saahan siitä rahaa mut ei jaksais innostaa yhtään...yritin tänää olla viksu ja kaikkee ku luettii yhen pojan kaa mun autokoulu kirjaa,mut arvata saattaa et en ehkä ollukkaa niin loistava :D

sit vaan siivosin,pesin pyykkii katoin paljon simpsoneita ja leikin muuten vaan tyhmää joona-vauvan kanssa.voi kuinka se osaa olla siskonsa kaltainen,kuolaaki yhtä paljon ja haisee yhtä pahalta.jeje.

muttas nyt voisi kömpiä uusien ikea lakanoiden väliin ja nähä halinalleunia.ihatemynose?!?
p.s.tykkäänyhestäpaljon<3

Rikkirepäisty valokuva lattialla
Veri suutelee rannetta valkeaa
Eilen perhonen löytyi kuolleena meidän lattialta
Ensilumi satoi tytön kasvoille

apulanta-valokuva

kelaa sitä.Perjantai 06.01.2006 22:34

Luovuus, taiteellisuus, musikaalisuus, esiintyminen. Sinä olet nokkela, sanavalmis ja nautit huomion keskipisteenä olemisesta.

Ilmaisukykysi ansiosta sinusta tulee helposti seurueen tähti ja huomion keskipiste. Saatat siksi heittää lahjasi hukkaan tyytymällä seurapiiriperhosen pinnalliseen rooliin.

Olet optimisti, ja sinulla on kyky selviytyä vastoinkäymisistä. Olet sosiaalisesti aktiivinen ja innoitat toisia aurinkoisella elämänasenteellasi. Olet kuitenkin niin antelias, että sen voi jo laskea viaksi. Raha virtaa pois käsistäsi, etkä suhtaudu velvollisuuksiisi aina kovin vakavasti.

Olet tunteellinen ja haavoittuvainen. Jos loukkaannut, vetäydyt kuoreesi, puhumattomuuteen josta sitten omia aikojasi palaat taas maan pinnalle, naureskellen ja leikkiä laskien, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Masentuneena sinusta tulee ailahtelevainen ja kyyninen. Voit heitellä puolihuolimattomasti sarkastisia kommentteja, jotka saattavat satuttaa syvältä.

vähän oon siis rokrok.


+Ezkimo-ei enää milloinkaan+

uusvuosi ja uudet kujeetSunnuntai 01.01.2006 14:54

olipas eilen kiva uusvuos...viidestä vähän yli seittemään oli fiilikset viel suhtkoht kohillaan..mut sitten se alko kauhee päänsärky,lopetin sen vähänki juomisen ja yritin nukkuu ja kaikkee muuta,mut ei ni ei se vaan loppunu.sitten kaiken lisäksi herrä f.oli taas oikeen kunnostautunu ja sai mun päivän tai no illan pilattua totaalisesti kusipäisyydellään..mut hei "tää on mun elämää"kiitos ja kumarrus hänelle kaikesta muustakin mukavasta mitä parina viime päivänä on tapahtunu..noh muttas ei se vielä mtn.sen jälkeen oksennettiinki oikeen urakalla,pään särky lähti.oli kivaa jee en ookkaa ennen selvänä oksentanu.soitin äitille ja se haki mut kotiin klo.23.45 :D


ja tän päivän kruunaa ajatus että pitää lähtee parin tunnin päästä junalla järvenpäähän ja huomenna kouluun. enkä ees ehi sopia f.kanssa huoh.elämä on aika kivaa.


+Apulanta-...Silti onnellinen+

ratkiriemukasta uuttavuotta!Lauantai 31.12.2005 21:16

uusvuos kusee totaalisesti.eli kaikki ampukaa raketeilla toisianne ja pitäkää hauskaa umpikännissä.+irina-vastaukset+