IRC-Galleria

juuliaaa

juuliaaa

PSDÄMÄÄN CHÄDÄÄM
No niin, eli tehdäänpä nyt pari juttua selväksi kaikille:


1. Mikäli et ole saanut MINULTA lupaa tulemiseen, et ole tervetullut etkä pääse sisään, vaikka olisit tuttu. KYSY SIIS JOS HALUAT TULLA!
2. Kavereita ei raahata mukaan ilman lupaa, eikä myöskään sellasta porukkaa, jota en tunne (paitsi seurustelukumppanit poikkeus, mutta heistäkin pitää kysyä, saako tulla vai ei!)
3. Jos tulee ongelmia vieraiden kesken, niin riitapukarit lentää ulos! Ihan sama miten hyviä kavereita olette. Täällä ei tapella.
4. Jos et tykkää jostain tyypistä niin vaihda seuraa, älä vittuile. En oikeasti halua mitään tappeluita tänne.
5. Täällä ei sotketa, ainoa paikka jonne saa oksentaa on vessanpönttö (ja mielellään älä juo itteäs siihen kuntoon, että joudut tekemään sen kanssa lähempää tuttavuutta). Täällä ei naida minun/pikkuveljieni/äitini sängyissä. Täältä ei pöllitä mitään ja jos jotain menee rikki, niin tulee sanomaan siitä heti mulle!
6. Täällä ei vedetä huumeita.
7. Yöpaikan saavat ensisijaisesti kauempaa tulevat (Espoosta ja Helsingistä tulossa jonkun verran porukkaa). Eli jos asut Nummelassa niin varaudu, että joudut menemään kotiin yöksi tai ole valmis nukkumaan lattialla.

Mikäli sulla ei ole mun numeroa, niin 0505747705. Ja pliis, ei-tutut, älkää ottako tota. Ja myöskin: jos et ole tuttu, et saa lupaa tulla. Piste. Siitä ei edes keskustella.

MIKÄLI ISOMPIA ONGELMIA ILMENEE, SOITAN POLIISILLE! Eli käyttäytykää ihmisiks niin kaikki menee hyvin eikä tarvitse soittaa. Mikäli joku kuokkavieras yrittää sisään eikä suostu uskomaan kun sanotaan, ettei pääse, niin se on soitto poliisille. Tänne on tulossa aika paljon porukkaa (n.30-100), ja siksi pakko olla vähän tiukempi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.