IRC-Galleria

juuliaaa

juuliaaa

PSDÄMÄÄN CHÄDÄÄM

Kristitty homo?Perjantai 20.10.2006 15:57

"Homot on perseestä."

Niinköhän tosiaan. Olen huomannut, että uusien tuttujeni keskuudessa on homonvihaajia. En tiedä onko vaikutus osallaan siinä, että he ovat suurin osa kristittyjä.

Olen saanut kuulla Raamatun sanovan, että homoseksuaalit joutuvat helvettiin. No, kyllähän siellä jotain miesten kanssa makaavista miehistä sanotaan, mutta sitäkö homous pelkästään on? Pelkkää seksiä?

Mikä homoudessa on niin kamalaa? Miksi ihmiset pelkäävät sitä? Eikö se ole jokaisen oma asia, mihin suuntautuu? Ja vaikuttaako se todella muiden ihmisten elämään, jos joku on homo?

Kristitytkö siis uskovat sanatarkasti kaikkeen mitä Raamattu sanoo? Hyvä on, en ole sitten kristitty. Mikäli Raamattu tosiaan kieltää homoseksuaalit, en voi siihen uskoa. Mutta silti en ole vieläkään löytänyt sitä kohtaa, joka kieltäisi homoseksuaalisuuden, vaikka siitä kovasti puhutaan...

Sanoohan Raamattu myös että simpukoiden syönti on iljetys, että lauantaisin työtä tekevät tulisi tappaa ja että seksi on saastaista myös avioliitossa. Nuo kaikki lukevat vanhassa testamentissa. Mutta kristityt fiksusti perustelevat, että uusi testamentti kumoaa vanhan, niinpä nuokin synnit on Jeesuksen kuolemalla lunastettu.

Riparilla meille sanottiin, että jokainen joka uskoo Jeesukseen, pelastuu. Mutta siitä huolimatta Raamatussa uuden testamentin puolella Paavali sanoo, ettei miesten kanssa makaaville miehille löydy taivaasta paikkaa. Monet näyttävät tulkitsevan kaikki homoseksuaalit (myös naiset) "miesten kanssa makaaviksi miehiksi" ainakin omien puheidensa perusteella. Pääsenkö minä siis taivaaseen vai en? En ole hetero, mutta toisaalta olen uskossa. Joudunko helvettiin jos en ala elää kuin hetero? Siihen en pysty uskomaan.

Tätä menoa alkaa näyttää siltä, etten voi enää seurakuntanuorien piireissä liikkua. Minua ei sinne ilmeisesti kaivata, koska "eivät he halua ainakaan homojen kanssa olla, sillä ne on sairaita ja luonnottomia".

Anteeksi tämä vuodatus. Piti purkaa ajatuksia jonnekin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.