IRC-Galleria

kaatri

kaatri

slaps you with a big salmon.

KIVA PÄIVÄ JATTTKUUU!Keskiviikko 15.03.2006 15:58

hihihihih! ihhihityttäää kesästyttäää!
kaikki, no melkeen kaikki on tännää ollu kauheen keväisiä, kesäisiä! raimoki oli melko kiva tänääään!

välitunnilla hypittiin narua maikun, janskun, iina, lauran, rosan, johannan ja itseni kanssa. vedettiin kaikkee raahee, kissan ja koiran viiksiä (tai mitä nuo nyt on :D), vetoketjuukin koitettii! sit aakkosii ja iina ja janika sai miehii, mitä ne rakastaaaa! mut oikeesti janika ei rakastanu ossii eikä iina harrii, kun ne palo aina ei:n kohdalla :(.

FYSSAN VAIKEESTA KOKEEESTA 10!

saksan koe oli vaikea, varsinkin luetunymmärtäminen, mut ainakin siinä yks vaikee kysymys meni oikeein ja hope koko koekkin meni hyvin hyvin mainiosti ja hyvin!

raimo oli äijä matiikan tunnilla, kun alotettiin uudesta aiheesta ja se yritti selostaa sitä. luuulempa, et samukin tais tajuta niillä esimerkeillä.

r: no kun te ostatte litran koskenkorvaa alkosta ja se maksaa 10e ni kaks pulloa maksaa kaks kertaa se hinta, eli 20e ja jos ostte vaikka 10 litraa ni se on sit tietty kymmenen kertaa, kun tuskin siinä on mitään alennuksia tai kanta-asiakas kortteja, millä sen sais halvemmalla.
s: mut eiks tulis halvemmaks vaan mennä hakeen virosta?
r: no tottakai, mut siellä kannattaa sit kattoo, et mistä kaupasta sitä sit oikeen ostaa, mut sitä ei ees kannata sieltä ostaa. ostakaa mielummin jotain mis on suuri volume, ni ei tartte ostaa niin kauheesti. esim strohhii, kuka nyt siitä tykkääkään. mut tosiaan teillä taitaa olla nämä hankinnat vasta parin vuoden päästä.

ja sit viel mietittiin matiikan tunnilla kesää, ja todettiin et ruissi ois kyl mahtava lisä kesäsuunnitelmiin! ja kaavailtiin sitä sit.

niinkesäkesäkevätkevät! ja ilonen mieli ja kiva ilma ja hyppynaruttaa ja johannnaaaa! kevättttttt.

tänään jotain kivaa pittää tehä! vapaapäivä periaatteessa, kun ei oo kokeita ja rinne ois kiva ja ei tartte ees pitää ehk takkiii ku on nii lämmin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.