IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

napu napu.Maanantai 22.02.2016 21:25

Meni sitten koko ehtoo ergonomia-tehtävän parissa, mutta ainakin ny tiiän siitä aiheesta enemmän. Tänään pidettiin myös esitelmä tuki- ja liikuntaelinsairauksista, huh. Mää en viihdy luokan edessä, sillä en kestä huomionkeskipisteenä olemista. (Tosin kuulin kyllä, että olin ollut luonnollinen... mitä se ikinä tarkoittaakaan?)

Huomenna työstän yhden case-tehtävän loppuun. Sen jälkeen voin alkaa opiskelemaan lääkehoidon mahdollisia tenttikysymyksiä. Onneks harjoittelu alkaa ens kuun lopulla, niin ehkä tulee pieni paussi esitelmiin sun muihin tietokonetta vaativiin naputuksiin. Pääsee tekemään hommia oikeassa elämässä eikä vaan lopota pelkkää teoriaa päivästä toiseen. Paitti ny on kyä pakko sanoo, et tää viikko on hauska, koska koulusta puuttuu nuorisopuolen opiskelijat (hiihtoloma) ja tänään päästiin 30 minuuttia aikaisemmin. Kaiken huippuna sain kyydin koulukaveriltani melkein kotiovelle asti. Hän lupas kyyditä mua useamminkin, koska hänen kotimatkansa kulkee meitin töllin ohi. Yritin sanoa, että pyytää reippaasti vaan bensarahaa, niin hyvä etten saanut tilikkaa. Ei kuulemma sellaisia tartte maksaa. Kyä mää viä jossain vaiheessa ujutan hälle rahaa.

Ny nukkumaan, jotta jaksaa aamulla herätä pirteänä uuteen päivään. Huomenna on luvassa lisää esitelmiä, itseasiassa koko viikko käytetään esitelmien pitämiseen. Not bad.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.