IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

vikoja viedään.Maanantai 25.04.2016 11:02

Viime viikkoinen yövuoro meni hyvin. Viiden tienoilla alkoi väsyttää, mutta kyllä mää siitäkin selvisin ihan kunnialla. Oli vaan todella vähätöinen yö, sillä kaikki nukkui hyvin eikä kukaan asukkaista tullut hakemaan lääkkeitä vaivoihinsa. Aamulla olikin tekemistä enemmän, kun saatiin herätellä parit muorit ylös ja auttaa heitä aamutoimissa. Olisin halunnut tehdä toisenkin yön, mutta enpä tuonne olis voinut ottaa lapsiani mukaan.

Enää yhdeksän päivää jäljellä työharjoittelua, sitten se on ohi. Odotan jo innolla kuntoutumisen tukemista, koska sen jakson aikana käsitellään ne mua kiinnostavat aiheet ja osa-alueet. Jeejee. Pitäis alkaa miettiä minne haluaisin työharkkaan kesäloman jälkeen, koska mt-puolen paikat menee kuulemma hyvin äkkiä. Sen tiedän, että en halua enää vanhainkotiin, koska sehän olis samaa hommaa kuin nyt. Pitääpä tarkkailla asiaa ja googletella mahdollisia paikkoja.

Viikonloppu tuli ja meni, valitettavasti. Sain lauantaina Eelistä lenkkikaverin ja jolkoteltiin kirjastoon ja kauppaan yli kolmen kilometrin verran. Ajattelin, että poika alkaa narista, mutta ehkä mun olis syytä muistaa, että Eeli on jo 8,5-vuotias eikä suinkaan päiväkoti-ikäinen. Heh. Eljasta en ottanut mukaan, koska se ei olis jaksanut - tiedän sen kokeilemattakin ja toisekseen Eelin on saatava joskus omia mun huomio kokonaan itselleen. Kesälomalla Eljas taasen nauttinee enemmän mun seurasta kuin Eeli, koska Elba ei käy vielä kalassa, toisin kuin isoveikkansa.

Hemmetti että nukuttaa. On ihan tööt-olo, sillä öinen vesisade piti mua hereillä. Huoh.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.