IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

ikääntymistä.Maanantai 19.09.2016 12:46

Olis vissiin aika tehdä vuosikatsaus vanhentumisen kunniaks, mutta päätin olla tekemättä sitä, koska mun elämä on päänsääntöisesti koulua, koulua, koulua ja perhe-elämää. Ei viitti kahdentoista kuukauden ajalta kertoa yhtä ja samaa litaniaa. Mutta sen voin kertoa, että mulla oli huiput synttärit hyvässä seurassa viime lauantaina. Käytiin keilaamassa, syömässä (osa söi, ei kaikki) ja juomassa. Taisin olla surkein keilaaja, mutta pääasia, että oli hauskaa. Joskus on pakko ottaa uusiks koko homma, vaikkakin Pub 99:n voin jättää ilomielin väliin (ei mitään vikaa kyseisessä paikassa, ehkä vähän liian keski-ikäinen mesta mulle).

Ens lauantaina on rakkaan esikkoni 9-vuotiskemut. Yritän tässä keksiä hyvää lahjaa ja millaisen kakun teen hänelle. Ehkä vien Eelin kauppaan ja sanon, että herra valitsee itse lahjansa, niin saa mieleisensä. Kakusta teen värikkään, koska meidän perhe on värikäs ja värikäs tyyppi ansaitsee värikkään kakun. Syötävät legoukot tosin olis passelit Eelin kakkuun, mutta toistaiseks en oo sellaisia nähnyt (enkä ala mistään leivontamassasta sellaisia kyhäämäänkään).

K lähtee torstaina ystävänsä kanssa kalareissulle Rautavaaralle. Tekee sillekin hyvää mennä lomalle ystävänsä kanssa ja olla erossa meistä. Saa omaa aikaa eikä kukaan nalkuta sille mistään parin päivän aikana. Hahah.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.