IRC-Galleria

kallopallo

kallopallo

the one who always swears.

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin ehdittiin tehdä kaikki suunnitellut hommat poikien kanssa. Kiivettiin Kaukolanharjun näkötornille (hyvä idea heti ruuan päälle -> alkoi oksettaa) ja zoomailtiin sieltä Tammelan upeita maisemia. K:n kanssa osallistuttiin serkkujen vaarin talon maalaustalkoisiin ja käytiin tsekkaamassa miltä Vorssan yöelämä näytti torstai-iltana (kuollutta oli!). Lappiin ajeltiin melkein viikoksi, ja nähtiin paljon poroja Pellon ja Muonion välisellä tiellä. Kävästiin myös Jäämeren rannalla Norjassa, Altan kaupungissa. Vettä satoi lähestulkoon koko viime viikon pohjoisessa, mutta sateen ansiosta miljoonat hyttyset, paarmat ja mäkäräiset ei kiusanneet ulkona. Lomapaikassa päästiin taputtelemaan paikan lemmikkiporoa ja -lampaita sekä tehtiin tuttavuutta omistajan koiran kanssa, jolla oli muuten sama nimi kuin edesmenneellä kissallani oli. Hih. Kotimatka taittui osittain öiseen aikaan, sillä K herätti mut lähtöpäivänä 00:18 ja sanoi, että lähdetään ajamaan, koska hän ei saa unta. No, mikäs siinä. Ajeltiin siis yöllä etelään päin, läpi valoisan Lapin. Kuningasidean takia oltiin perillä Tammelassa jo ennen iltapäiväkolmea! Vaikka väsytti, niin oli se mieluisampi vaihtoehto kuin rytyyttää pahemmissa ruuhkissa myöhäisempänä ajankohtana.

Nyt pojat on isällään seuraavat kaks viikkoa. Meitin on tarkoitus lähtee K:n kanssa Tallinnaan huomenna ehtoolla, ja nauttia kahden keskeisestä ajasta täysin rinnoin. Varattiin risteily heti juhannuksen jälkeen, aamupalan kuvat silmissä. Viime kerralla aamupala jäi tynkäks mun osalta, kun piinaava päänsärky vei kaikki voimat ja jaksamisen. Jospa ylihuomenna pöperöt menis paremmin alas.

Toivottavasti loppuloma on stressivapaampi, sillä alkuloma on mennyt koulutöiden murehtimiseen. Nyt oon saanut tehtyä niitä paljon pois alta, mutta muutama odottaa viä tekijäänsä. Pitäis vaan muistaa, että kaikki kyllä loksahtaa paikoilleen ja saan kaiken tehtyä määräaikaan mennessä.

Onneks kohta pääsee saunaan rentoutumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.