IRC-Galleria

Niitä näitä...Sunnuntai 28.11.2010 16:17

Viime viikolla (vai millonkohan se tuli?) sain ostamani Amedan tuplapumpun. Leikkasin vanhoihin urheiluliiveihin reiät ja nyt mulla on sitten handsfree pumppu, joka helpottaa elämää tosi paljon. Pumpusta maksoin 90€ postikuluineen, mutta varmasti saan siitä myös sit aika paljon takasin kun sen myyn. Se oli ollut käytössä vain noin 3 viikkoa kun sen myyjän ennenaikasesti syntyneet kaksoset oli inkubaattorissa. Ja on kyllä tosi hyvässä kunnossa. Ainoo on, et en sillä oikeen saa maitoo irtoomaan ilman Aventin niitä silikonityynyjä ja kuitenkin käytän niitä Aventin pumppuja (niitä mulla on 2) töissä, joten päätin sit ostaa 2 Aventin pumppua lisää, jotta saan omat silikonityynyt noille. Ebaystä sitten huudin pumput ja toiselle tuli hintaa 10 puntaa eli joku 12-13€ tais olla ja toiselle 9 puntaa eli vielä vähemmän. Ja kaiken lisäks toi halvempi on se out and about pakkaus eli siinä tulee se kuljetuslaukku+kylmä/lämpö paketit. Eli ihan jees. Ja nekinhän voi sitten myydä kun pumppaus loppuu. Saa nähdä kuinka kauan maitoa riittää. Nyt oon sekotellut soijakorviketta rintamaidon sekaan, jotta tottuu makuun ja myös sen takia, että maito riittäs, koska muuten pumpatessa ei ihan tarpeeks tule. Joka 3. tunti yleensä pumppaan, yöllä saatan olla 4h pumppaamatta eli pumppaan vaan kerran yössä, riippuen ihan siitä kuin paljon seuraavalle aamulle tarvii maitoa.

Oho, ei ollut vielä tarkoitus julkaista tätä vaan tallentaa se, jotta voin jatkaa myöhemmin. Jatkan siis nyt.

Nikolla on nyt spagetti ja banaani kausi syömisessä. Syö banaanin tai kaks päivässä ja spagettia syö kans tosi paljon. Ja tänään söi valkosipulikanaa, aattelin, ettei tykkää, mut laitoin lautaselle kumminkin ja kelpashan se :) Mandariinejäkin menee ihan kiitettävästi mikä on hyvä kun ostetaan aina 3kg:n pussillinen kerralla. Niiden tuoksusta tulee aina joulu mieleen. Ostin muuten voitaikinaa ja kuivattuja luumuja, jotta voin ekat joulutortut tehdä. Teen tänään jos ehdin. Tarkotuksena olis myös siistiä Nikon vaatekaappia, tai siis laittaa pieneks käyneet vaatteet talteen ja kattoo onko laittaa isompia tilalle.

Musta on nyt vähän niinku vahingossa tullu Tupperin myyjä. Pidin Tupperin kutsut pari viikkoa sitten ja soitin Tupperin pomolle kun hävitin meille tulevan myyjän puhelin numeron ja se kun sai tietää, että asun etelässä ja kaiken lisäks puhun kieliä niin se alko suunnitella, et mustahan pitää tulla Tupperin myyjä. Sanoin sille, et mulla on pieni poika eikä mulla ole aikaa, mut jotenkin se ei kai sit menny sille perille... No oon nyt tehny jo 380€:n myynnin mun kutsujen jälkeen ja keskiviikkona olis ekat kutsut (tuo eka myynti siis oli vaan kataloogista tilattu, ilman kutsuja) mun työkaverin luona. Mä itseasiassa pyysin siltä palveluksena, et pitäs kutsut, koska mul on sit lauantaina seuraavat kutsut ja joudun sinne menee yksin kun mun luona ollu myyjä ei pääse mun kanssa, niin katon sit nyt keskiviikkona mitä mun pitää tehä yms ja se lainaa sit mulle myös kaikki ne esittelykamat. No tuleepahan ainakin kuppeja ja kippoja ja ehkä vähän lisätienestejä myös :)

Tilasin joululahjaks mun porukoille ja sukulaisille foto.com:sta kuvakalentereita, mukeja ja lompakoita ja nyt oon sit tekee mulle ja Davelle taskukalentereja Nikon kuvilla.

Ihana, Niko kakkas just matolle, no onneks se on ruskea XD Se oli just tehny vaippaan kakan ja Dave otti vaipan pois ja heti kun se oli sen ottanu pois niin se plöräytti loput ulos. No eipä oo ainakaan enää ummetusta kun viel pari kuukautta sit sen kakka oli tosi kovaa ja suostu kakkaamaan vaan potalla.

Jos sitä nyt lähtis järjestämään sitä Nikon kaappia kun on jo maidotkin taas pumpattu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.