IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

plööööTiistai 25.04.2006 19:03

Ihan tylsää, oon ollu kaks päivää pois koulusta ku oon kipee :/ Ihan älytön yskä ja paleltaa tajuttomasti. Ihan kiva, en taida päästä sinne vklpleirille? Tai no, voi olla et pääsen jos nyt paranen yhtää, meinaa en oo ajatellu tällätteel yskällä mennä mihkää. Katoin just "sleeping beauty"n ja nyt voisin kattoo vaikka tota öö.. jotai mitä telkas tulee eli jotai ykkösen saippuasarja *ÄLLÖÖ* . Tänää mun ois pitäny mennä Lopelle mut aattelin jäädä kotii, mikäköhän järki siinäki oli? Ei mikää. *röyh* Oho! Hupsis :D Oon juonu koko päivän simaa, nyt se maistuu ihan kaljalta ku oon juonu sitä nii paljo..Hähähä. Hasukaa. Ei oo, mul on tylsää, ne voi sinne Lopelle mun Simon :'((( Ihan törkiää, jättää nyt toinen yksin kipeenä kotii. En tiiä onks mul kuumetta ku meiän kaikki mittarit on rikki.
Huomen HALUUN kouluu, meil ois liikkaa ja siel on tosi lämmintä, ehkä voidaan liikata ulkona. Vähä mussa on oikeesti hirveesti energiaa ku en oo voinu liikkuu ku rupee heti keuhkoissa rahisemaa, ärsyttävää. *KRÖHÄÄÖRÖÖ*
Joojoo, voisin nyt lopettaa tän tyhmän kirjotuksen ja vaikka ruveta nukkumaa. En oo saanu nukuttuu kunnol parii yöhön. ENKÄ! En jaksa nukkuu,katon vaikka vaa telkkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.