IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

katrin äiti on paras äiti <3 (välillä)Keskiviikko 26.04.2006 18:28

Äiti lupas tehä tänää Kattille pitsaa <3 Nami Nami c(: Sit me ollaa siivottu koko päivä vanhoja vaatteita pois. Lähti ainaki 5 kassillista :D Eiiii, paljo enemmän, mut kummiski. Ja mun huonees haisee ihan vanha hajuvesi ku vähä innostuin sen pullon kaa...Mut joo, elämä jatkuu :D
IHME! Mul oli tänää ikävä kouluun :O Aika outoo, ei pitäis olla mut oli kummiski. Tai sit mul oli vaa ikävä niitä kavereita siel. Olis vaa pitäny mennä tänää kouluu. Mut en jaksanu, kiitos Onskun joka ei päästäny mua nukkumaa TÄnÄÄ! Nukahdin vast jossai kahen maissa, arvatkaa vaa väsyttikö! Enkä ees nukkunu aamulla pitempää, heräsin ihan normaalii koulu aikaa. No mut tänää meen aikasin nukkuu. TOOSI aikasin.

plööööTiistai 25.04.2006 19:03

Ihan tylsää, oon ollu kaks päivää pois koulusta ku oon kipee :/ Ihan älytön yskä ja paleltaa tajuttomasti. Ihan kiva, en taida päästä sinne vklpleirille? Tai no, voi olla et pääsen jos nyt paranen yhtää, meinaa en oo ajatellu tällätteel yskällä mennä mihkää. Katoin just "sleeping beauty"n ja nyt voisin kattoo vaikka tota öö.. jotai mitä telkas tulee eli jotai ykkösen saippuasarja *ÄLLÖÖ* . Tänää mun ois pitäny mennä Lopelle mut aattelin jäädä kotii, mikäköhän järki siinäki oli? Ei mikää. *röyh* Oho! Hupsis :D Oon juonu koko päivän simaa, nyt se maistuu ihan kaljalta ku oon juonu sitä nii paljo..Hähähä. Hasukaa. Ei oo, mul on tylsää, ne voi sinne Lopelle mun Simon :'((( Ihan törkiää, jättää nyt toinen yksin kipeenä kotii. En tiiä onks mul kuumetta ku meiän kaikki mittarit on rikki.
Huomen HALUUN kouluu, meil ois liikkaa ja siel on tosi lämmintä, ehkä voidaan liikata ulkona. Vähä mussa on oikeesti hirveesti energiaa ku en oo voinu liikkuu ku rupee heti keuhkoissa rahisemaa, ärsyttävää. *KRÖHÄÄÖRÖÖ*
Joojoo, voisin nyt lopettaa tän tyhmän kirjotuksen ja vaikka ruveta nukkumaa. En oo saanu nukuttuu kunnol parii yöhön. ENKÄ! En jaksa nukkuu,katon vaikka vaa telkkaa.

OIIIII<3Lauantai 22.04.2006 23:21

Oliko oikeesti vähä ihanaa?! HALUUN HETI TAKAS! Meillä oli ihan sika hauskaa :D Voisin mennä takas niihin samoihin kauppoihin ja ostaa samat tavarat! Oli tosi ihanaa <3 Kiitos Ninnu, Mari ja Elisa <3 Tää päivä jää mun muistoihin <3
Mitä mä ostin:
hupparin
HIM:in cd:n
aurinkolasit
tuplajuusto-aterian :D
ripsarin
kengät
kassin
limun
pehmis
pirtelö
junalippu x 2
Oliko siinä kaikki? Tais olla :D Mut on tossaki jo rahaa :D

JIPII!Perjantai 21.04.2006 20:30

huomen hesaa huomen hesaa huomen hesaa huomen hesaa <3<3<3<3<3 Ootteko vähä kateellisii?!? Mä ainaki oisin <33 IHANAA! Melkei pompin täs tuolilla ku nii jännittää. IIIK! Varokaa mummot ja vaarit! NUORISO IS BÄCK!

vähä siistiiTorstai 20.04.2006 20:03

Tänää vast tajusin et mullahan on päiväkirja, siistii. Tähän voi nyt sit kirjotella kaikkee kivaa ja siistii. SIISTII! Aion kirjottaa tähän sillon ku mul on tylsää, eli aina, eiks oo siistii? Joo. Ulkona sataa vettä, ei siistii. Vois olla semmonen huhtikuu et paistais aurinko ja kukkaset kukkis ja perhoset lentelis..aaaaaaah, mut ei. Mut onneks siel on siistii, ku ne on lakassu noi tiet. Koht pääsee sillä sillä..mikä se nyt on? Ei potkukelkka, eikä rullalauta, vaan? No se mitkä oli muotii sillon pari kesää sitte. Se semmonen mitä potkitaan... No mut kuiteski, sillä pääsee kohta. Saan taas uuden arven kokoelmiini, ku on tää jo täs kädes sillon sielt Ryttylästä ku lensin mahaltee alamäkee..Oon aika paras. Siistii. Mut nyt mun on valitettavasti mentävä, ku pitää meikata ennen nuorteniltaa. Ei siistii.
- Vanhemmat »