IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.03.2008 23:53

tää on niille jotka on särkeny mun sydämen </3

joo moro, oon tervapilluSunnuntai 30.03.2008 14:53

oli muuten vika kerta ku juoksen metäs eka kyttii karkuu sit ettiis jotai ja viel lopus siks et oli kylmä :D

ja tänää äiti kehtas viel kysyy et "jaksatko sä juosta?" ku meni kaks lenkkeilijää ohi.. olis tehny mieli sanoo et voi vittu kuule mä oon juossu eilen 2 tuntii suolla ja tiellä ja mettäs ja hanges et miettis toisee kertaa mitä kysyy :d

kengät on ihan likaset ja märät.

huhhuhh mikä ilta :s

mut viikonloppu oli kyl ihan paras (lukuun ottamatta kaikkii pienii juttuja)
kiitti heini ja essi eilisestä <3 teiän kaa oli kivaa puhuu tollee ihan kunnolla ;> <3 I <3 U

perjantaina oltii Läykäs ja sain nii monta uutta nimee etten ees muista kaikkii :D oli kyl tosi hauskoja tyyppejä! tuli kyl Läykkä nii tutuks ku mentii sielki pitkin mettii! :D olisin voinu kyl istuu siel mettäs koko yön mut tuli nii helvetin kylmä :S ei se nuotio pahemmin lämmittäny!

joku toinen viikonloppu sama hei? ;> ja essi messii! (tai ei ihan sama... :DDDDDDDD)

AA - anonyymit alkoholistitMaanantai 24.03.2008 23:53

Noitten kotisivut tuli etee jostai ja luin niit ihan läpäl.

sit vast repesin ku tän luin :
"AA:ssa opimme, että muistinmenetykset ovat varma merkki siitä, että meillä alkoholiongelma."

:"DDD

lomalomaloma <3Maanantai 24.03.2008 23:46

meni oikeesti kyl ihan nappii (:
en ois voinu parempaa saada <3

en ollu päiväkää surullinen, en yksin, en vittuuntunu enkä tylsistyny!
torstaista lauantaihin oltii siel nannen mökillä kavereitten kaa eikä kyl yhtää tylsää hetkee MUISTU mielee <3
sit mentii mummolaa yöks ja sielki oli tosi kivaa <3

kiitos ja anteeksi <3

Nannen mökil <3Maanantai 24.03.2008 00:16

oli hei oikeesti tosi hauskaa ! <3

tuli juotuu oikee kunnol et en muista perjantai- enkä lauantai-illast puoliikaa :S
mitä nyt mulle kerottii et olin juossu ilman housuja, lyöny pääni johonki, puhunu itteksee ja vaikka mitä :D JA EN JOMPPA OLLU ALASTI SIEL SAUNAS :DD turhaa selität!
kiva ku saa kuulla tollast mitä ei oikeesti ite muista :S en enää ikinä juo viinaa..

ja sit otettii jäällä aurinkoo, käytii VENÄJÄLLÄ jäätä pitki ja tuotii tuliaisiks tukki ja aito venäläinen kaljatölkki :DD
syötii pitsaa, oltii saunas, katottii telkkaa, pelattii läpsyy, tanssittii ja laulettii <3

en unohda näit hetkii koskaa (<- HAHAHAHA, joo en ku en muistakkaa mitää :DDD)

oli oikeesti just niin kivaa ;>

sori et olin se ääliön ;<


<ileH> piu, älä unohda luudal lentelyy :--)
^- en todellakaa! :D "prööm, mä oon lentoluutakone!" <3

otetaan tavotteeks kokeilla kaikkia to-la :DKeskiviikko 19.03.2008 08:57KÄNNIT (tunnista omasi)


Riemukänni:
Perkeleen hauskaa ja tekisi mieli syleillä koko maailmaa. Jonkinsorttinen koheltaminen ja esiintyminen kuuluu asiaan. Yleensä riemukänniin liittyy myös miljoona toinen toistaan hienompaa suunnitelmaa ja päätöstä koskien tulevaa. Itsetunto on sanoinkuvaamattoman korkealla.

Apatiakänni:
Edellisen vastakohta. Lipitetään väljähtynyttä keskikaljaa lähikuppilassa räkä poskella ja tippa silmässä. Asiaan kuuluu yleensä exien häiriköinti puhelimitse tai jopa paikan päällä poikkeaminen.Tässä kännin lajissa tilitetään avoimesti ja liikuttuneena kuunnellaan myös muiden tilityksiä.

Sosiaalikänni:
Ihmiset ovat ihania ja kaikkien kanssa on päästävä juttelemaan. Asianmukaiset ilmoitukset omasta viihtyvyyden asteesta on saatettava kaikkien niiden tietoon, joiden numero puhelimesta löytyy. Myös exien.

Rähinäkänni:
Pullistelua ja vittuilua ja herääminen lasaretista tai putkasta.

Antisosiaalikänni:
Joko yksin kotona tai sitten baarissa, mutta kenenkään kanssa ei tee mieli jutella. Vastakkaisen sukupuolen lähestyessä ei suusta tule mitään ulos.

Hihityskänni:
Teinityttöjen suosima, myös muilla esiintyvä. Kaikki on niiiiiin hauskaa!

Huomionhakukänni:
Huudetaan niin helvetin lujaa, noustaan pöydälle, lauletaan kovaa ja ollaan muutenkin rokkistaroja!

Seuranhakukänni:
Joskus kännissä tulee olo jolloin on ihan pakko saada ja miltei kuka tahansa kelpaa tai ainakin täytyy kokoajan flirtata kaikkien kanssa.

Itsetuhokänni:
Kiivetään sillan kaiteelle ja leikitään parvekkeella tarzania, liittyy apatiakänniin.

Pinkki-känni
Kahden ensimmäisen tuopposen jälkeen maailma alkaa näkyä väreissä, joista voimakkain on kaunis vaaleanpunainen sävy. Kaikki on hienosti, mikään ei huoleta ja hymyilyttää, koska kalja menee hyvin päähän. Johtaa yleensä Tönkkö-känniin.

Tönkkö-känni
Pönötät viisaan näköisenä jossain nurkassa aivan jumalattomassa juubassa. Et yleensä näe 20 cm kauemmas, etkä usein kuulekaan mitään. Puhut jatkuvasti omasta mielestäsi, muttet tosiasiassa pysty enää saamaan sanoja suustasi. Juot olutta kuten kuka tahansa muukin, hörppäät pullosta kerran tai kaksi, unohdat sen jonnekin ja avaat uuden kunnes ne loppuvat tai taju hämärtyy.

"Mie mään nyt"-känni:
Alkoholitoleranssi on pääsyt livahtamaan liian heppoiseksi ja jo muutama viinipullo tekee äijästä ns. nukkumatti-fanin. Yleensä känniin ei liity mitään erikoista, ei hölmöilyjä, ei idioottimaisia tekstareita eikä mitään muutakaan mitä joutuisi katumaan. Yleinen himabileissä.

Juggernaut-känni:
Känneistä kallein, varsinainen demolition derby. Kauhea meno koko ajan, kaikki mihin koskee menee rikki tai ainakin melkein ja aamulla saa taatusti katua ja miettiä mikä taas meni perseelleen. Saldona yleensä rikkinäisiä rumpukapuloita, kitarankieliä, astioita, vessanpönttöjä, revenneitä vaatteita, hissejä ja sen sellaista.

Kalsari-känni:
Tuttu ja turvallinen "minä ja sohva" -skenaario, joka rakentuu keskioluesta ja usein päämäärättömästä juopottelusta. Helppo ja halpa.

"Avaruusmies saa tänään" -känni:
Maailman rakastaessa minua, rakastan minä maailmaa. Usein baarikierroksia, aivan ihmeellisissä kuppiloissa nojailua, sosiaalista paskanjauhantaa, kohinaa korvissa, sumuinen katse, usein vivahteita Pinkki-kännin alkuhetkiin, meteliä, sekavaa jutustelua jonkun kanssa, pörinää, itsetuhoista alkoholin nauttimista, "huominen ei koskaan kuole"-asennetta, kalliita taksimatkoja. 100% muistinmenetys. 100% morkkis.

Duracell-känni:
Juotavaa menee, huono olo ei tule millään ja meno jatkuu pitkälle aamuyöhön ilman minkäänlaisia (pahempia) sivuvaikutuksia (jotka eritellään tarkemmin seuraavassa). Krapula olematon. Juotavista parhain tämän saavuttamiseen Finlandia Vodka Coca Colalla.

Turtahumala:
Juotavaa menee, sivuvaikutukset: kieli turtuu(sammaltaminen), raajat turtuvat, pää on kuin sitä ei olisikaan. Oksentaminen on todennäköistä ja krapula seuraavana aamuna hirveä. Seuraa kaljasta 100% todennäköisyydellä.

Abduktiokänni:
Lähdet Areenalle katsomaan rokkikeikkaa ja heräätkin seuraavana aamuna Ilomantsin kirkonkylästä kylän ainoasta kerrostalon rappukäytävästä käyttämätön Areenan piljetti lompakossasi...

Se-voi-loppua -känni:
Äkkinäinen ja täysin selittämätön huoli siitä että alkoholia on olemassa maailmassa rajallinen määrä, ja siksi sitä pitää yrittää säilöä omaan ruumiiseen mahdollisimman paljon mahdollisimman nopeasti. Tuhoisa lompakolle.

Olen-Predator -känni:
Maailma hidastuu ja vääristyy silmissä. Näkökentässä olevien asioden värit korostuvat. Ihmiset ovat välillä vihreänhohtoisia, tausta punaista. Välillä kattolamput hohkaavat kuin viimeistä päivää. Kokeneet alkoholistit pääsevät kokeilemaan infrapunanäköä. Lisäksi pakonomainen tarve kurluttaa ja naksutella rystysiä. Ei yleensä pääty hyvin.


Pika-känni:
Huomaat kellon olevan jo tosiiii paljon ja päätät ottaa muut kiinni juomalla nopeaan tahtiin uskomattoman määrän alkoholia.Esim. pullo viinaa puoleen tuntiin. Seurauksena käyt lähes kaikki kännimuodot läpi pikakelauksena ja sammut ennen kuin olet edes päässy puusta pitkään. Aamulla uskomaton päänsärky ja mahdollinen vamma sammumisen takia johtuneesta kaatumisesta

[Ei aihetta]Tiistai 18.03.2008 23:43

ÄÄH! ei näin ;<

HEI KAIKKI! NYT LUSIKAT KÄTEEN!Maanantai 17.03.2008 10:13

en jaksa enää oottaa et noi lumet sulaa.
joten!
ei muuta ku otatte lusikan (tai lumikolan = suositeltavampavempaa) kauniiseen käteenne ja syötte lumet pois!
yksinkertaista!

näin pääsemme nopeasti eroon lumesta ja kesä tulee (:

kiitos


nukuin koulus varmaa tunnin ja bussiinki nukahdin :D

tänää oli reilusti kivempaa ku eilenSunnuntai 09.03.2008 22:17

oltii pertul tos jossai kolmen aikaa yöl. meni vähä aikaa ku käveltii ku mun jalkaa sattu nii paljo :DD
sit vaa istuttii koneel ja kuunneltii musaa ja katottii iskelmä teeveetää ja juteltii <3
ravattii röökil koko aja ja perttu selitti ihan innoissaa niitten ruusupuskista :"DD <3

sammuin jossai vaihees sohvalle ja perttu oli kuulemma hakannu mua päähän jollai mut en ollu heränny :DD
yöllä jossai vaihees pertun äiti tuli herättää mut ja sano et mee pertun sänkyy. en tiiä mitä kieltä mä sille olin puhunu sii yöl mut yritin sanoo vaa etten mee. en viittiny lähtee nilkkaamaa sen nähden :D
no menin myöhemmin sinne nukkuu.

aamul heräsin siihen et mua TAAS kerran heräteltii :D meinasin jo sanoo et "joo mä oon jo täs sängys" ku avasin silmäni ja näin ibun! <3 olin ihan et mitä helvettii tääl tapahtuu ja perttu naureskelee vieres. joo huomenta vaan teillekki :D:D ibu ei uskaltanu mennä pertun kaa kaksin röökille ni sen piti herättää mut :DD

muuten sama ku illal, kuunneltii musaa ja kateltii ihan sekoja videoita <3 vitsi ne oli ihania <3
nii ja lateki tuli himaa joskus aamul ja sit se meni nukkuu ja perttu yritti herättää sitä. vaikka se teki mitä ärsyttävii äänii koneel ni yks ei vaa herää. no sit perttu laitto musan ihan täysii ni johan heräs :DD

kiitti ibu ja perttu ku huolehditte <3
teiän kaa oli oikeesti kivaa (: <3