IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 20.10.2007 18:28

Aivan yhtä hyvin ei käynyt Jani Vilmuselle, joka seuraavana iltana, useamman tunnin viinin maistelun jälkeen, eksyi pelaamaan yhden 20000 euron sittarin. Ja kun sanon eksyn, niin tarkoitan sitä sananmukaisesti. Jani nimittäin kertoi myöhemmin, että illan muistikuvat ovat hiukan hämäriä, mutta hän muistaa kyllä istuneensa pöytään ja jollakin tapaa havahtuneensa kun kortteja alettiin jakaa.

Samaan pöytään Janin kanssa istuivat muun muassa maailmanmestarit Greg Raymer ja Joe Hachem sekä skandinavian highrollerit Tore Lagerborg, William Thorsen ja Johnny Lodden. Ennen pelien alkamista Vilmunen oli myös yrittänyt saada jompaa kumpaa maailmanmestareista pelaamaan 50000 dollarin heads-up ottelun häntä vastaan, mutta se ei onnistunut. Hyvä niin. Siis Janin kannalta.

Jani itse määritteli seuraavana aamuna voittomahdollisuutensa kyseisessä kymmenen hengen sittarissa olleen noin 0.1 tai 1% luokkaa. Ja syy oli se, että hänen verensä alkoholimäärä pelin alkaessa oli noin 0.2 tai 0.3% luokkaa. Jani putosi ensimmäisellä tasolla blind vastaan blind kamppailussa Johnny Loddenille. Flop oli A69, kaksi ruutua. Johnny oli sököttänyt Janille, joka oli lyönyt potillisen. Johnny oli check-reissannut minit päälle ja Jani oli tuupannut koko pinonsa keskelle. Johnny maksoi, avasi A6 rattaat pöydälle ja sanoi Janille: "Sinulla on värinveto." Ei aivan. Janilla oli mustat 45 offsuit.

-Isokala-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.