IRC-Galleria

Topi kävi lenkilläTiistai 25.03.2008 22:32

Ajoin Topilla toisen hepan perässä kävelyä,mutta pinna meinas mennä kun tuli takaa hevosia ohitse hölkällä.Katsotaan miltä jalka näyttää huomenna niin pääsis ajamaan sillä taas torstaina,jos on hyvä sää ja kelit.

Rata kunnossaMaanantai 24.03.2008 17:15

Rata olis hyvässä kunnossa kunhan pääsis vaan ajamaan ruunalla.siltä kun oli takakenkä lähtenyt pe irti ja laitoin vaan lauantaina kiinni kun kenkääjä tulee vasta puoles välissä viikkoa kenkäämään.Ajaa ei todi ettei kenkä lähde irti ja kavio lohkea enempää naulojen paikalta.

Topin kavio osa 2Lauantai 15.03.2008 00:15

Käytiin kenkääjän luona tiistaina ja fläpit oli painanut säteeseen,joka oli repaleisen näköinen,joten päästään ajelemaan pikkuhiljaa,mutta starttiin ei tulla ennen kesäkelejä.Topilla on nyt pohjalliset ja tavalliset kengät edessä.
Kingille sai ihan hyvin päävehkeet päähän ihan hyvin.Laitettiin niiden kanssa tarhaan ja kyllä piti jänkyttää suuta,että mitä siellä oikein on.Kaikin tavoin piti yrittää poiskin,mutta ei vaan lähtenyt millään pois.

Topin kavio Sunnuntai 02.03.2008 21:37

Topi ei enää onnu,mutta arkoo vähän kävellessä vielä.Starttiin tulo siirtyy kesään tai syksyyn riippuu tilanteesta.Saa pitää vielä ajotaukoa niin kauan kun käyn kuvauttamassa jalan ettei ole mitään vakavampaa.

Vastoin käymiset jatkuvat Topin kanssaSunnuntai 24.02.2008 22:38

Ajoin eilen Topilla ja ontui vasenta etujalkaa ajon jälkeen.Kavion pohjassa on pieni halkeama säteen luona.Pitää tilata sille kuvaukseen aika,jos ei lakkaa ontumasta jalkaa.Toivottavasti ei ole mitään vakavampaa kaviossa.

Lapuan nevatiellä ajamassaLauantai 16.02.2008 20:00

Käytiin Lapualla nevatiellä ajamassa kun rata on kova.Hyvin ruuna meni kun otettiin vetoja ja palautuikin tosi hyvin.
Tilanteita piisaa tallilla kun naapurista lensi kovan tuulen takia paalin muovia tarhan poikki ja villitsi Topin ja sen tarhakaverin 22 v. lv-ruunan vallan.Siinä rytäkässä hajos lanka-aita ja mun yli jyräs vanha ruuna joka pelkäs eniten lentävää valkoista muovia.Onni oli vaan ettei tullut muuta kuin varvas mustaksi ja pieni kuhmu päähän,vaikka kaaruin sen jalkoihin kun töyttäisi kumoon.Topi meni toisen hevosen tarhaan lankojen läpi kun jarrut ei pitänyt.Se kun oli yksin tarhassa eikä koskaan ole ollut tarhakaveria,että pelkäsin sen alkavan potkiman ruunaa,mutta tais sekin peljästyä kun ei tehnyt mitään muuta kuin juoksi.Hevosille ei tullut onneks kuin muutama pintanaarmu.Topilla on etujalassa kannalla pieni naarmu,vaikka langat olisivat voineet tehdä jalkoihin pahaakin jälkeä kun tarttuivat jalkoihin kun juoksivat.

Topin ajoTorstai 07.02.2008 22:16

Ajettiin porukalla hölkkälenkki ja ruunalla sai ajaa löysin ohjin toisen perässä.Meni ihan rennosti,mikä on hyvä asia.