IRC-Galleria

Päiväkirja. Sunnuntai 05.04.2009 18:26

En oo koskaan kirjottanu päiväkirjaa. Koska musta se on rasittavaa. Ja tylsää. Kuka jaksaa paasaa asioistaa, varsinkaa galleriassa. Mut nyt musta tuntuu et kirjotan tänne ja angstaan kaikesta paskasta mitä maailma suoltaa. No en! Tai joo.

Mä täytin kaheksantoista kolme ja puol viikkoo sitten. Sehän on se kaikkein odotetuin ikä eiks je? Nojaa, joskus pari vuotta sitte mä tajusin et ei tää vanheneminen mitää iloi ainakaa liiemmin tuo. Mut tietty mä odotin kokoajan et jeejee, koht oon kaheksantoist jne. Mut kuitenki samalla en odottanu sitä ollenkaa.

Mä oon kuitenki aika kevytkenkänen tyyppi ja musta ei oo käyttäytyy niinku aikuinen, vaik joku vois luulla toista. Joo, no mä osaan olla tosi formal ja näin, mut se on rasittavaa. Mulla ei ois yhtään kiire mihinkää, ois kiva vaa bilettää ja ottaa chillisti ja paeta kaikelta vastuulta.

Nytku mä oon kaheksantoista kaikki tuntuu vaa turhalta ja tylsältä. Voisin sanoo et tää on joku kaheksantoistavuotis masennus tai vähintäänkin angsti. Tällanen ei oo mun tapasta. Miks mä en oo peter pan?!

Synttärit oli kivat ja miranda kerkes sammuu ennen baariin lähtöö. Baariin menenminenkin papereilla oli vitun tylsää, ei niit ees kysytty! VOI VITTU! Ei mitään jännitystä enää missään. Täl viikol oltii helmin ja alanankaa kalliol kokeen jälkee yksil, se oli jees. Kevät tulee ja ulkona ei tunnu kylmältä. Lisää siiderii kalliolla mä sanon! Eihän tätä täysi-ikäsyyttä muuten jaksa.

Mulle ei ees nykyään alkoholi maistu. Eilen oltii merin, aksan, lizan ja anninkaa viettelee iltaa. Amarillos kävästii yksil, sit oltii menos roba kolmoseen, jota ei sit enää ollukkaa olemas. Bellyssä vedeltiin muutamat, jonka jälkeen viel svengiin. Aijai, svengi ei kyl koskaan jätä kylmäks. Mä menin sit iha laulaa karaokee ja sit siel oliki yhtäkkii alana ja rakas-tyttikin! Missään välissä en ollu ees tarpeeks kännissä, ja kortilla ei ollu olevinaan rahaa yhes vaihees. Mut kyl siel ainaki aamul oli iha rutkasti. Oli kiva ilta.

Mä saan huomenna uudet silmälasit! Jeii, jarno hoitaa homman. Vaik kyl nää ruskeet piilaritki käy. Mut sit haluisin vielki lisää laseja. Nyt mul on sit kahet minkäkaa pelailla, tylsää ois joka aamu samat lasit laittaa :D Uusii vaatteiki pitäis ostaa, ja vaik varaa joku matka kesäks. Mä oon sellanen tyyppi et kokoajan pitäis tapahtuu jotain, en kestä vaa olla. Siks tää päiväkirjan kirjotuski. Tänää meil on perinteinen lettuilta perinteisellä porukalla. Ihanaa <3

Tää alkaa jotenki muistuttaa annan päiväkirjamerkintää, ainaki pituudeltaan. Siis tää munhan on muutoin täyttä sontaa. Ainii, kuulema on outoo jos pystyy flirttailee peilille tai sanomaan itelleen et mä näytän hyvältä. Eikä ole! Sitäpaitsi, mulle sanottiin eilen sika monta kertaa et näytän vitun hyvältä. Se oli oikein palkitsevaa.

Hmm, tää kaheksantoista on ihan paskaa, mut senkaa pitää vaa elää. Ja just puhuttii siitä, etku tykkään aina nuoremminsta jätkistä, ni nyt alan olla sen ikänen et ne nuoremmatki alkaa olee tarpeeks vanhoi ;) Eikä sillee ku yläasteel olin kiinnostunu yhest, ni se oli iha liian nuori.

Tässä tää tarinoisti, lukekaa ensi viikolla lisää mun tarinaa (NOT).


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.