IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

The hump-ass of Notre DameMaanantai 26.11.2007 22:43

Huomasin tuossa viimeviikolla että: "Onpa äässi kipeä!". Häntäluu (hähää hyi teitä kun kuvittelitte ongelma-aluetta joksikin muuksi!) oli ihan kosketusarka ja kaikki viittasi perinteiseen kaatumiseen ja siitä johtuvaan häntäluu-traumaan. Kipu ei hellittänyt mutta karaistuneena lumilautailijana tiedän häntäluun olevan kipeä kauan.
Illuusio siitä että ongelman aiheuttajana oli osuma häntäluuhun rikkoontui kuitenkin eilisellä saunareissulla. Huomasin järkytyksekseni häntäluun vieressä noin 4cm halkaisijaltaan olevan kovan möykyn ihon alla :O. Eipä siitä sitten aikaakaan kun koko lantionseudun ja nivusten imusolmukkeet turposivat ja nyt en oikeen kärsi olla mitenkäänpäin. Soitto terveysneuvontaan antoi ohjeeksi odotella huomiseen mutta mennä ehdottomasti näyttämään lääkärille persettä niin pian kuin mahdollista.
Huomista innolla odotellen ehdin vielä naureskella asialle ja pitää päätä kylmänä brutaalin mustan huumorin avulla. Tosiseikka kuitenkin on että kuumottaa aivan vietävästi. Mistä sitä tietää mikä kasvain siellä lymyää.. Toisaalta asiaa on aivan turha pyöritellä mielessään - huomenna se kuitenkin ainakin alustavasti selviää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.