IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.05.2006 14:36

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä!

1.Olen jo monta vuotta ollut koukussa kana nuudeleihin.

2. En kestä jos jonkun huppu on väärinpäin, joskus olen rullaportaissa monesti ruvennut kääntämään tuntemattomien ihmisten huppuja.

3. Humalassa rupean usein selittämään puuta heinää tuntemattomille "pikku-pissiksille" itsestäni ihan vain kokeillakseni miten hyvä olen näyttelemään, tai jos niiden naama nyt vaan sattuu ärsyttämään.

4. Kaverit, ystävät ja vanhemmat tuppaa usein loukkaamaan minua pahasti tietämättään tai ärsyttämään yrittämällä syöttää omia mielipiteitään asioista joihin minulla on oma kantani, mutten koskaan sano siitä heille vaikka olisikin aihetta, sillä en osaa riidellä ja pelkään että jos osoitan pahoittaneeni mieleni sanon jotain mikä puolestaan loukkaa heitä..

5. Kun kuuntelen musiikkia en välttämättä tajua itse mitä teen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.