IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Nyt valokuvakirjeet ovat lähteneet Tiistai 04.03.2008 22:48

Laitoin opiskelijan laatiman liitekirjeen kuoriin mukaan. Kirjoitin käsin kirjeen loppuun, että IRC-galleriassa on lisää messuihin ja tapahtumiin liittyvää materiaalia. Saas nähdä, ovatko opiskelijat osanneet lajitella kuvat ja nimet oikeaan järjestykseen....

Katsottiin ohjelmointitunnin päätteeksi Näyttöportaaliprojektin tuotoksia osoitteessa:

http://www.np.kpedu.fi

Ainakin datanomin tutkinto on hyvin edustettuna ammattiosaamisen näyttöesittelyissä! Portaalissa on esitelty JAMIsta puutarha-ala, luonto- ja ympäristöala, puuala, catering-ala sekä tietojenkäsittelyn ala. Muut koulutusalat löytyvät Vaasan ja Kokkolan koulutuskuntayhtymältä. Näyttöportaaliprojekti on kestänyt 3 vuotta ja sinä aikana on tullut tehtyä yksi jos toinenkin reissu eri puolille maata ja joku kerta opetushallitukseenkin. Nyt sitten tämä www-osoite ylläpidetään opiskelijoiden ja muiden ryhmien tarpeisiin avoinna seuraavat 3 vuotta.

Ihan kiva ollut työstää materiaalia opetushallituksen rahoittamaan Näyttöportaaliin yhdessä muiden eri puolilla pohjanmaata sijaitsevien oppilaitoksien toimijoiden kanssa, mutta kyllä nyt kevätlukukaudella on ollut taas pitkästä aikaa todella mukavaa olla päätoimisesti opetuksessa. Kun vielä viime vuonna tuli opiskeltua erityisopettajaksi, olen sen lopputuloksena tullut vierailleeksi lähes jokaisessa entisen Vaasan läänin ammatillisessa oppilaitoksessa. Mukavaa aina nähdä tuttuja opettajia ja muuta henkilökuntaa läheltä ja kaukaa, esimerkiksi messuilla.

Terkkuja vain puutarhureille, luontoyrittäjille, ympäristönhoitajille, puusepille, suurtalouskokeille sekä luonnollisesti DATANOMEILLE. Kyllä ammatillinen loppututkinto on erittäin varteenotettava vaihtoehto ensimmäiseksi SUUREKSI VALINNAKSI!

Murrosvuosien aikana nuoristamme kehittyy nuoria aikuisia ja oikeansuuntainen valinta tässä vaiheessa on tärkeä osa aikuistumista. Tosin nykypäivän elämänkoulua on sekin, että joudumme jatkuvasti opiskelemaan uusia asioita ja ammatteja. Jotkut valitsevat ammatillisen tutkinnon yhteydessä sen verran lukio-opintoja, jotta voivat menestyksellisesti osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Ihailen näitä nuoria ja heidän tarmokkuuttaan. HIENOA! Kivaa saada kaksi lakkia samalla kertaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.