IRC-Galleria

kooem

kooem

Pakosta ei voi rakastaa

Blogimerkintä

- Vanhempi »

MatkapaivakirjaaTiistai 17.07.2007 22:45

Mun matkapaivakirja alkaa siita etta olin vkonlopun pellossa = jokkista. Siella kaikenlaista kisatunnelmaa. Huonosti nukutun vkonlopun jalkeen maanantai aamuna Oulun lentokentalle kello puoli kuus. Arvaa vaan vasyttiko. eka lensin helsinkiin, siella kaikkea kentalla kuupailin, ja koska tapoihin kuuluu olla myohassa, niin totta kai olin lennolta myohassa, ja koko kone mua ootti semmosen vartin :D Mutta ku maa katoin sen koneen lahtoajan vaarin. Ei ois kuulemma oottanu jos mun tavaroiden ottaminen ruumasta ei ois kestany niin kauaa. Helsingista paasin kyytiin, koneen vaihto Budabestissa. Laskeudumme Bukarestiin, jossa ilmenee etta mun k amat on jaanee jonnekki matkan varrelle. Virkailija sanoo vaan etta ne tulee yon aikana, tai sitte ei. No oli ne tana aamuna tullee.

Liikkenne on aivan kamalaa, jopa mun mielesta. Kahdella kaistalla ajaa koko ajan vahintaan kolme autoa ja kaistoja vaihdellaan ihan miten sattuu, ja ajetaan aivan alytonta vauhtia, jopa mun mielesta. Ei silti oo pelottanu, naurattanu vaan olla taksin kyytissa, joissa ei muuten oo turvavoita.

Koko ajan aivan valtavan kuuma. Siina helteessa ku kantaa monta kilometria sita 12 kiloa painavaa rinkkaa, tulee mieleen etta oisko vahempi tavara riittany.

Huomenna junalla Brasoviin, sielta ehka loytyy se Dracula. Pari paivaa ainaki siella oon. Jos nyt loydan sen junan, on mulla ainaski lippu siihen.

Niin ja nyt oon jossain hostellissa, johon vahingossa paadyin samalla taksilla jonku sveitsilaisen tyton kans. Viime yo hotellissa, jossa oli ilmastointi. se oli ihanaa.

Bukarest tosi ransistynyt. en osaa oikeen muuta kaupungista sanoa

NIIN JA TAALLA ON AIVAN IHANEJA MIEHEJA JA POIKEJA JOKA PAIKASSA ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.