IRC-Galleria

kooem

kooem

Pakosta ei voi rakastaa

matkapaivakirja osa 2Torstai 19.07.2007 13:57

Nyt Brasovissa. Taalla tosiaanki joku puilla lammitettava taa kone, hidas ja nappaimistoa tosiaanki pitaa hakata. Paljoo en kirjota, koska lahen vuokraan auton, aion tosiaanki noitten hullujen sekaan ajaamaan, ku alkaa kyllastyttamaan taa kaupunkien kattelu. Ja tanaan meen silla autolla sita draculaa kattoon jos sinne asti selvian. Taalla ymparilla hienot karpaatien vuoristot, oikeesti hienot.

Tuoreet Oliivit on luumun kokosia ja niita on tarjolla joka paikassa.

Aamupalalla mua tultiin iskettaan. Harmi vaan etta se oli joku kuuskymppinen. Pyysi mut samaan poytaan ja maa menin, koska oon hyvin kasvatettu. Kaikkea se hopotti, siina vaiheessa tajusin etta silla on ehka jotain mielessa ku se tahto mun puhelinnumeron. No koska edelleen olin hyvin kasvatettu niin en viittiny sanoa etten anna, joten annoin vaaran numeron. Joku suomessa saa kivan puhelun :) Se aiko soittaa mulle huomenna etta lahtisin sen kans Bukarestiin. Sanoin vaan etten tiia etta mita teen huomenna. Hassu seta.

Kasittamatonta etta miten naissa maissa tytot ja naiset kuvittelee etta niitten tehtava on miellyttaa miesta. niinku Liettuassakin.

Enempaa en jaksa kirjottaa, on niin paska taa nappaimisto. kaikenlaista erilaista. Huomenna ehka lahen Tonavan suistoon, jos sinne paasee junalla, saa naha saako sika janesta

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.