IRC-Galleria

Nilsiä tourMaanantai 24.09.2007 01:08

Menin lauantaina bussilla Nilsiään Iinaa tapaamaan. Jäin linja-autoasemalla kyydistä ja olimme sopineet Inkun kanssa että Tokmannilla tavataan. Katsoin karttaa tarkasti, lähdin Ukko-Paavon tietä kohti Tokmannia, mutta tienpäässä alkoikin jokin ryteikköjärvi eikä siellä mitään Tokmannia ollut. Kysyin neuvoa nilsiäläiseltä: "Missä täällä on Tokmanni?" "Et sinä ennää sinne kerkeä, eri suunnassa on", sanoi ukko ja meni autoonsa. Mukava pappa, kiitti avusta. Vettäkin alkoi sataa.

Kävimme sitten iltasella Tahkolla, mutta se baari siellä oli kiinni. Onneksi Dooris ei ollut. Se oli loistopaikka ja kapakan kävijät olivat erittäin sosiaalisia. Sain minä biljardiakin pelata, vaikka paha paikka iski kun hävityn pelin jälkeen vastustaja oli sitä mieltä, että olimme muka pelanneet rahapanoksella sen pelin. No ilmankos se niin hanakasti tuli hakemaan peliin mukaan! Minä vaan nauroin ja sanoin että elä jauha paskaa pelihirmu. Taisi se siinä alussa jostain uusista säännöistä höpistä mutta kyllähän minä nyt kaikki maailman säännöt tiedän vaikken muistaskaan niitä.

Käytiin tangoakin vähän tanssimassa Iinan kanssa, kun puikahdettiin sille puolelle baaria, missä Vonkamiehet olivat juuri lopettaneet keikkansa. Voi kun oli mukava, ihan tuli vanhojen tanssit mieleen.


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.