IRC-Galleria

PelottaaSunnuntai 18.11.2007 21:42

Pelkään naapuriani, hän on seonnut. Vittu mikä paska idiootti!
Aamuyöllä kun tulin baarista, tuli myös kaverini mukaani hakemaan tavaransa meiltä. Hän otti tavaransa ja häipyi. Sitten ovikello soi ja luulin tietenkin kaverini unohtaneen jotakin. Avasin oven, hyi saatana, seko naapurihan se siellä! Paukautin oven kiinni heti, mutta kysyin mitä asiaa oven läpi. Hän halusi tulla juttelemaan kello viiden aikaan -koskaan ennen ei olla kuin tervehditty. "Älä minua pelkää, haluan vain jutella, en ole paha", se sösselti. Missähän aineissa se oli? Se jankutti hetken mutta meni sitten pois.
Tänään kello 19.15 ovikello soi. Menin ovelle ja kysyin kuka siellä on. "Moro. Oisko heittää paria röökiä? Voinko tulla juttelemaan tai tule sinä meille?" Vastasin ettei ole ja sanoin ettei me tunneta, että parempi etten päästä häntä kylään. Kysyin, onko hän ihan kunnossa..Mutta sitten hän alkoi sanoa että "Mitä mitä, en kuule, en kuule.." Vaikka ihan hyvin se siitä oven vierestä kuuli saatana! Yritti saada minua vain avaamaan hänelle sitä perkeleen ovea. Sanoin että jos et kuule niin ei tarvitse kuulla ja jätin sen sinne sönkkäämään ja menin olohuoneeseen.
Kohta postiluukusta tipahti lappu: "Moro! Ei mitään hölmöilyä, kun sun kelloasoitin, ihan Naapuri asiaa! Terv. Jukka" Sitten se vammanen oli vielä piirtänyt oman päänsä siihen, semmosena hymyilevänä. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä, enkä oikein uskalla mennä ovestani ainakaan tänään ulos. Mistä saatanasta minä tiedän milloin se kyylä on siellä kahviseuraa vailla?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.