IRC-Galleria

kosonen-

kosonen-

voisin heittää tähän jotain nerokasta..

Uusimmat blogimerkinnät

Viime talvena, jotkut varmaan muistaakin, kun meillä piipahti porukka varkaissa tuolla kotopuolessa Rantasalmella.. No jos tämä tarina nyt ei ollut jo huvittava sillä, että kyseinen
amatöörivaras soitti mulle mun KOTIPUHELIMESTA, että "HEI!! Arvaappa missä oon hehheh?"
"No minunpa kotipuhelimesta näyttäisit soittavan", tuumaan minä ja kaks tuntia myöhemmin on kadonnut antiikinaikanen telkkari ja helevetin paskat videot nii ja tietenkin varastelun lomassa tuli sellanen kevyen kenttä lounaan tarve ja siinä meni sitten jotkut kälyset mikropizzat poskeen.. Kaikki vähänki myymisen arvonen kuten melkein uutuuttaan kiiltelevä digiboxi, tietokoneet jnejne.. oli jätetty viemättä.. :D ja kaukosäätimet jätetty kaikista viedyistä laitteista, mikähän tietysti tarkottaa sitä, että käyttö on melkosen hankalaa ja myyntiarvo..eimitää.. hohhoijaa.. ikään ku niillä 20-vuotta vanhoilla laitteistoilla ois ollu muutenkaan.. Kovasti me kiiteltiin tätä häiskää ku saadaan nyt nauttia taulutelkkarin iloista ja jopa toimivasta kotiteatterista.. :D

mutta joo takas tähän päivään... :D

noo tänään soitti äiti, että nyt joku pölijä, ilmeisen typerä varas on murtautunu kioskille.. Jälleen
kerran sieltä vietiin vain sellaset täysin arvottomat jutut mitkä tulee vakuutuksesta takasin ihan helposti.. eiks se oo jo niiiiiiiiiiiiiin 80-lukua viedä jotkut kaljat, ruuat ja tupakat ku läppäri jne.. ois aivan käsien ulottuvilla..??! :D vähän sitä oli pengastettu ja tuumattu, että ei vissii kelpaa..

mut joo kiitoksia ny sille varkaalle kumminki ylimääräsestä vaivasta ja mukavasta ja vitun puuduttavasta siivoustyöstä mikä on edessä.. ^^ Oliko kannattava reissu murtautua puljuun, jossa on rahaa pienen kourallisen verran 20senttisiä pohjakassassa ja kaljaa yhden päivän humaloiden tarpeeks..? nii ja muutama toppa mallua.. :D Nii ja mahollisesti jäädä kiinni moisen takia ja lähtiä istumaan..?
kyllä SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLITTÄÄÄÄ! hahhahahhaa. dorkat. :'DDD
Kannattaisko ny vielä kumminki harkita jotain REHELLISTÄ työtä ku ei tuo varastaminen näytä ihan sujuvan..? Eihän kaikki voi osatakkaa kaikkea, mutta ei hätää, kyllä se oma ala sieltä vielä löytyy.. :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.