IRC-Galleria

kosonen-

kosonen-

voisin heittää tähän jotain nerokasta..

Uusimmat blogimerkinnät

pahanilman lintu..Torstai 21.06.2007 19:25

toivottavasti tää ei oo mikään enne vaikka yöllä vähän alko näitä vanhan kansan viisauksia soimaan päässä xD
Eli oltiin katan kämpillä yötä ku aamuyöllä neljän aikoihin tuli merkillinen vieras ikkunan kautta sisään, sellanen pien lintunen. Se, rako mistä se tuli oli vissii vielä aika pieni tjs..
Se tyynesti tapitti meitä telkkarin päältä ja sitte ku mä tuijotin sitä ihan pökkyräss ja luulin unta näkeväni se yhtäkkiä pyrähti lentoon, lenti meijän yli kiekan ja häipy siitä pienestä raosta ja yleensä ku ne ei pääse ulos ees metrin leviästä ovesta..

pikkasen alko kyllä mielikuvitus laukata, joo xD sitte ku mä aamulla heräsin mä tosissani luulin nähneeni unta, mutta katan viesti todisti, että kyllä se tipu oli kylässä käyny.. :D

hmmp.. nii ja meiän pikku Lyra-neiti ontu vasenta takastaan.. se ei hirveesti sillä kyenny könkätä. eläinlääkäri kävi sitä sitte kattomas ja kuurillehan se joutu.. nooh.. toivottavasti paranee pikasesti se hiertymä vuohisessa, mikä ilmeisesti oli tulehtumassa nii siks ei kyenny kävelemään :/

joo o, ja huomenna pitäs sitte jussin vietto alottaa.. saapas nähä mitä helevettiä sitä keksis - toivottavasti ny jotai mukavaa kumminki :))

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.