IRC-Galleria

osamgosfsjhLauantai 06.01.2007 18:43

Googleta hakusanoilla: "(nimesi) on" (esim. "matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta.näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt.
muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

1. Kristian on kustantanut albuminsa kokonaan itse, ja sen tekemiseen häneltä kului puolitoista vuotta. ... Kristian on karsinut tekstistä huomattavan osan, ...


2. Kristian on ihan turha hahmo. Jotenki semmone, joka ei oikei pysy mukana. ... Kristian on tyhmä! Vois tulla tv-sarja, mut ne tyypit sais olla piirrettyi tai ... (xPPPPPPP Kiitti näist.)


3. Kikan poikaystävä Kristian on töissä Englannissa. ... Kikka haikailee silloin Repen perään kun Kristian on Englannissa. Repe Jussila on talliporukan ainut ...

4. Kristian on miehen etunimi. Kristianin nimen alkuperä on kreikkalainen sana christianos (lat. christianus), joka tarkoittaa kristittyä, Kristuksen omaa, ...

5. Niin kauan kuin Kristian on oppivelvollisuusikäinen, emme takuulla muuta Espoosta ... Kristian on tähän saakka harjoitellut lähinnä SVT:ltä saadulla ... (ja sivuna oli joku Suomen Vammaiskoulutuksen Tukiyhdistys - sivu xPPPPP)


6. Kristian on pieni ja hento kaveri ja sanoo itse, ettei ole mikään Casanova. ... Mutta Kristian on yksi maailman aidoimmista ihmisistä. ...


7. Kristian on sinänsä kaunis nimi, mutta osittain uskontovastaisena agnostikkona ... Kristian on uskonnollinen nimi, joka juontuu Kristuksesta, ja tarkoittaa ... (That's more I like it. :D)

8. Kristian on sosiaalinen ja mukava kulttuurista kiinnostunut freelance-toimittaja. ... Kristian on biseksuaali, eikä hän piilottele tätä tosiasiasiaa. ... (Voi juma.. xPPPP ENKÄ OO!!)

9. Arkisin Sanna ja lapset touhuavat kotosalla, piipahtavat mummolassa ja käyvät ihastelemassa naapurin hevosia, joihin Kristian on ihan “hulluna”. ... (njaahas.. Oo)

10. Ralliuran aikana Kristian on kilpaillut useilla ralliautoilla. ... Kaudesta 2003 lähtien Kristian on kilpaillut ammattimaisesti niin Mitsubishin, ... (Siistii moon rallikuski. Oo)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.