IRC-Galleria

Homma lähti käyntiin siitä kun lähdin nummelasta 10 aikaan yöllä helsinkiin. Siellä näin kavereita ja lähdimme heidän kanssa fabric nimiselel klubille. Klubilla oli pieni show meneillään jo valmiiksi, kun automatkalla helsinkiin tuli juotua puoli pulloa salmaria... Klubilla aika meni hyvin tanssiessa ja muuta säätäessä. Tuttujakin tuli nähtyä aika paljon.

Klubilta kun oli aika lähteä tuli siinä säädettyä kavereille kyytejä himaan. Lopulta asiat tuli järjestetyksi ja jäin sitten miettimään mikä jäi vikaan. Itsellä ei ollut kyytiä kotiin... Noh käyttö tilillä oli 10 e jotka olisivat riittäneet bussiin. Ainoa vika siinä oli, ettei niitä pystynyt nostamaan tililtä. Soitin sitten parille muulle kaverille ja kyselin, että olisiko mahdollista mennä heille yöksi. En sitten jaksanut kauaa kysellä joten rupesin miettimään muita vaihtoehtoja. Paras tuli heti ensimmäisenä mieleen: EIKÖHÄN TÄSTÄ SITTEN LÄHDETÄ KÄVELEMÄÄN. Matka ei sitten ollut vaan kuin 47 km.

Lähdin sitten tallustelemaan kampilta nummelaa kohti. Pari kilsaa tuli käveltyä kunnes eräs toinen kaveri soittaa taas kampilta, että hänellä ei ole yö paikkaa vielä. Kerroin hänelle sit mun ideasta lähteä kävelemään nummelaan jne. Kaveri sitten siihen: Et kyllä lähde kävelemään sellaista matkaa ooks sä ihan hullu? Tuu tänne kampille takas ja katsotaan mitä keksitään. Noh sitten lähdin takaisin kampille päin. Siellä sitten tuli säädettyä hetken aikaa ja käytyä mäkissä ja muuta. Kello läheni neljää ja päätin kumminkin lähteä Nummelaan kävelemään :D. Siitä lähti sitten reissu käyntiin. Kampilta rokki mäkille aika meni nopeasti ja siinä välissä toinen kaveri soitti. Hänkin sanoi mua hulluks ja matka taas jatku :D.

Sitten pääsin moottori tielle. Eiköhän tästä sitten maratooni lähde käyntiin. Tässä vaiheessa laitoin kännykästä ajastimen päälle, että kauanko mulla menee aikaa päästä nummelaan. Matka sitten kului ja kului laualaessa ( Jos sitä lauluks voi kutsuu). Matkaa sitten oli mennyt noin tunti ja siinä kävelin pitkää moottoritietä loskassa. Eli moottoritie ei ollut kuuma :D. Pelle Miljoona ei ollut siis paikalla :(. Mutta takaisin aiheeseen. Yhtäkkiä vilkut rupesinvat välkkymään takanani. Poliisihan se siellä :).

Poliisi: No hyvää iltaa mihinkäs pojalla on matka?

Timo: Nummelaan tässä olen menossa.

Poliisi: Nummelaan? :O oletko sä tosissas?

Timo: Joo joo seuraava bussi menisi vasta aamu 8 ja tililtä
ei pystynyt nostamaan rahaa niin ajattelin lähteä kävelemään.

Poliisi: Tiedätkö sä kuinka pitkä matka tästä on Nummelaan?

Timo: No joku 47 kilsaa.

Poliisi: Ja Tiedätkö sä kuinka kauan tässä menee sit kävellä?

Timo: No joku 5 tuntia ainakin

Poliisi: Ei riitä. Mistä sä olet lähteny kävelemään?

Timo: Kampilta.

Poliisi: no huhhuh.

Poliisi: No mitäs me nyt sitten tehdään. Ei me voida sua tähänkään
jättää.

Timo: Jaa a.... hmmm

Poliisi: No hyppääs kyytiin niin keksitään jotain.

(poliisi pyytää henkilöllisyys todistusta ja soittaa: )

Poliisi: No morjens. Me poimittiin tästä moottoritien varresta eräs REIPAS nuori mies kyytiin ja hän oli suuntaamassa Nummelaan päin kävellen. Noin 47 kilometriä matkaa pojalla että pystyttäisiinkö hänelle jonkun moista kyytiä saamaan?

Puhelimen päässä: Mitä vitt*a oletko sä tosissas. ( muuta en kuullu :D )

Kyytiä ei sitten pystytty muualta järjestää, joten ehdotin, että voisin jäädä jollekkin 24 h paikalle odottamaan omaa kyytiä. Tässä vaiheessa toinen poliisi toisen vieressä kysyi ,että mitäs sitä oltiin helsingissä tekemässä? Baareja kiertelemässäkö?

Timo: Ihan kavereita moikkaamassa ja käytiin fabricissa.

Poliisi:Okei... No mutta eiköhän me sut nyt sitten kotiin heitetä niin saadaan yksi yön sankari teko tehtyä ja saa illalla kotiin mennä rauhassa ryyppäämään.

Timo: (reps) :D

sitten ne kyseli vähän mun koulun käynneistä ja muista matkan ajan kuluks. Vauhtiakin oli aika paljon, johon toinen poliiseista sanoi, että älä ota tästä ajotavasta mallia ( vauhtia n.150km h :D )

Himaan päästyä pienet hymyilyt ja salkkareita katsomaan XD. Meni kyl maratooni vähän pieleen mut olikin toi vähän erilaista :D



EI KUKAAN TÄTÄ JAKSA LUKEA XD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.