IRC-Galleria

kuunlapsi

kuunlapsi

Gott weiss ich will kein Engel sein!

Selaa blogimerkintöjä

Huomenta ja näkemiin..Keskiviikko 04.01.2006 07:54

Tähänkö tämä taas menee?
Kello lähentelee aamu kuutta ja mie en ole nukkunut yhtään. Tv meni kiinni, vähän ennen neljää, koska se häiritsi liikaa Bible blackin katsomista. Viimeiset kaverit mesestä lähtivät kolmen jälkeen (kiitoksia heille seurasta).. Sain kirjoitettua vanhan novellinkin uusiksi. Ei pitäisi olla enää kirjoitusvirheitä (mitä täältä taitaa löytyä). Ja nyt mie vain istun ja ihmettelen, että mitäs sitten. Kyllähän tässä alkaa nälkäkin tulla, kun viimeeksi on syönyt n.12h sitten, mutta ruoka on ihan turha keksintö! Vedelläkin pärjää..

Nukkumaan?
Olisihan sekin mahdollisuus, muttei tahdo onnistua. Kokeilin, ei tullut mitään ja tuli koneelle. Traguskin painoi ilkeästi, eli en saanut edes päätäni tyynyyn hyvin. Tenoxit olisi tietysti hyvä vaihtoehto (tietämättömille: ne ovat unilääkkeitä)! Mutta ongelma onkin siinä, ettei miulla niitä ole. Muutenkin tulee mussutettua ihan liikaa lääkkeitä..

Mikä mättää?
Kyllähän miuta väsyttää, muttei nukuta. Haluaisin unten maille, mutta ajatukset eivät anna rauhaa. Eli suomeksi: pääni sanoo kohta poks! Pehmolelutkaan eivät nyt auta! *möks* Ei edes, minulle hyvin rakas, pehmolepakkoni (ja nyt ei ole kyse mistään lesboilusta, te senkin sairaat pervot).. :(

Ratkaisu..
Taidan sammuttaa läppärin, ennen kuin se ylikuumenee ja sanoo poks (enhän olekkaan ollut koneella kuin n.7h). Haen lasin vettä ja kipitän peiton alle lukemaan Vampyyri Lestatia. Tai Goth chic'iä.. Tekisi mielä lukea ennemminkin Lovecraftin tai Poen novelleja, mutta minkäs teen, kun ei ole. Satanic Biblekin odottaa vuoroaan päästä luetuksi, mutta kaikki aikanaan.

Lopetus..
Jos joku tästä aamusta löytää jotain hyvää, niin hyvää huomenta hänelle. Mie voisin ottaa ne kauniit unet vastaan.. Taitaa mennä seuraavaki yö näissä merkeissä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.