IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

350Maanantai 31.07.2006 16:42

Lellun matkapäiväkirja part 3

jejee on tääl viikko vierähtäny.. aika menee liian nopeesti :S haluun olla viel tääl!
ja eilen sit oltiin lontoossa ja sain tietää et ens lauantaina pääsen sittenkin sinne camdenin goottikauppoihin. että silleen. jos olis voinu vähän aikasemmin sanoo ni olisin säästäny kyllä noitten shoppailujen kanssa.. eli nyt sitten en saa käyttää yhtään rahaa kun vasta sitten siellä camdenissa. eikä mulla oo rahaa sinne metrolippuunkaan! helvettisoikoon..

noniin. eilen siis oltiin lontoossa ja vietettiin erittäin mielenkiintoinen kävelypäivä ympäri ruuhkaista lontoota. ei siin paljon ehtiny nauttii mistään nähtävyydestä kun piti kävellä, kävellä ja viel enemmän kävellä. jalat on nyt tosi kipeet :S nähtiin me buckinhamin palatsi ja sen karvahattuset vartijat, big ben ja oltiin kans risteilyl Thames -joella ja sillai.. no ens lauantaina me mennään sit kans sinne camdeniin ja vahakabinettiin. ja nähään ehkä vähän enemmän ku eilen.

äsken oltiin meriakvaarios tuol rannal. oli siel ihan kivaa, mut se oli vähän sama ku sealife ja sellaset joita on täs tullu nähtyy jo aika tarpeeks :D ja musta tuntuu että taisin edellisessä elämässäni olla laatikkokala xD hehe.. no me tästä kohta varmaan lähetään taas kouluun :) siis tääl koulu tarkottaa 4 tuntia juttelua englanniks ja ehkä vähän tehtäviä jotka ei nekään kauheen vaikeita oo :D mut läksyt jäi tekemättä niin mä tästä lähen. cya later

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.