IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1066Perjantai 09.01.2009 21:19

Kuulumisia. Tjaa, oon kyllästynyt tähän perinteiseen galtsu(pakollisiin) kyselyihin, joihin kuuluu esim "moi mitäs sä?", "mitä sulle kuuluu?", "mitäs sinun elämääsi" ja niin edelleen. Siihen tulee yleensä vastattua "Ihan hyvää" tai vastaavaa, vaikka kaikki menis perseelleen. Samaan vastaukseen päädytään vaikka kirjoittaisi ensin romaanin omista tekemisistä. Yleensä, jos tuon romaanin kommentoisikin, vastauksena tulee jotain, mikä ilmiselvästi tarkoittaa rivienvälistä, ettei henkilöä kiinnosta paskaakaan. Miksi kysyä, jos ei kiinnosta? Minä yleensä kerron esim viimeaikaisista tekemisistäni ja muista. Jos jotain ei kiinnosta tekemiseni, ei sitten kysy kuulumisia, kiitos. Tulee aina paha mieli vastaavista.

Samanlaisia tapauksia ovat sellaiset, joilta itse kysyt kuulumisia, eivätkä he vastaa tai kertovat vain omat tarinansa, kysymättä kysyjältä. Tää on tätä nettimaailmaa joo, mutta jos tulisin vastaan kadulla ja kysyisin kuulumisia, ei siinä voi olla kysymättä toiselta samaa. Ei livenä voi vaan kertoa itsestään ja häipyä pois. Yleensä en vastaa tällaisissa tapauksissa takaisin mitään, koska selkeästi myös kyseistä henkilöä ei kiinnosta jutella meikäläisen kanssa.

Sitä "mitä kuuluu" ei silti tarvitse kysyä koko ajan. Ei ne kuulumiset muutu miksikään päivässä tai parissa. Voi kysyä jotain mielekkäämpää, joka vaihtuu useammin, kuten illan suunnitelmia tai päivän tapahtumia.

Tässä hieman käytösopasta. Sitten ne kuulumiset.

Tässä oon nyt mölläillyt elämässäni, pelannut Star Warsia vähän liikaa ja käynyt koulussa. Juuri tänään kävin herra Qummalla balettikuvissa, ja pidin pitkästä aikaa hauskaa. Taitan Crimsonin seuraavaa numeroa ja suunnittelen tulevia. Huono puoli on, että taitaa virtsatulehdus tehdä tuloaan.

Sain myös uuden kännykän, hintana 1 euro :D No pitää siitä maksaa 2 euroa kuussa, mutta se lisätään kuukausittaiseen Minun Sonera -kuukausimaksuuni. Ei paha diili, 150 euron kännykkä 48 eurolla. Faija saa aika varmasti sellaisen kosketusnäyttöisen. Jos hää ei osaa käyttää sitä, saan aika varmasti sen :} Nyt siis mulla kaksi kännykkää. Toisen numeroni saa Crimson Magazinen toimitus-osasta.

Sellaista tänään, toista myöhemmin.

Näkemisiin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.