IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1163Sunnuntai 24.05.2009 06:01

Kirjotan tässä nyt muutaman välipalareseptin, jotka oon oppinu mun ajalla täällä :D siitä saa kun ei oo tarpeeks ruokaa, pitää blandaa kaikkea.

Tonnikalasalaatti ala Eliza

Majoneesia
Tonnikalapurkki
Katkarapuja
Kukkakaalia

Pyydä joku avaamaan tonnikalapurkki (jos käytössä on se uudenlainen hankala...) Länttää koko sisältö lautaselle. Jos kaikki lautaset on likaisia, käytä kattilaa. Lisää majoneesia maun mukaan ainakin purkillinen. Kuori katkaravut, kilju mädille ja loppujen lopuksi pyydä joku alaisistasi kuorimaan ne sulle. Pilko kukkakaalia ja laita suolaa niiden päälle. Miksaa kaikki yhteen ja nauti. On hyvää ja täyttävää.


Toast ala Elza

Paahtoleipää
Voita
Tuorejuustoa (philadelphia...)
Vihreää pestoa

Paahda kaksi paahtoleipää. Polta ainakin neljä. Laita päälle kerros voita, kerros tuorejuustoa ja päälle pestoa. Vihreää, jos sattuu löytymään. Muista syödä leivät leivinpaperin päällä, koska lautasten tiskaaminen vie liikaa aikaa.


Tomaattisörsseli ala Eliza

3 tomaattia
Majoneesia
Pippuria
Suolaa
Sipulia

Pilko tomaatit muovipussin päällä, koska leikkuulaudan tiskaaminen vie liikaa aikaa. Pilko samalla tavalla sipulit, itke ainakin puoli tuntia ja tinttaa jokasta joka nauraa. Kiroile kunnolla suomeksi. Lisää ihan vitusti majoneesia. Sitten ihan saatanasti pippuria ja suolaa. Basilikaa kans jos löytyy.


Eksoottiset mansikat ala Eliza

Mansikoita
Suklaalevy
Chilipippuria

Pilko mansut puoliksi. Sulata suklaa. Syö mansikat. Osta lisää mansikoita. Lisää chilipippuria suklaaseen, jotta kukaan muu ei sun mansikoita syö! Dippaa mansikat tsilisuklaaseen, anna kuivua
ja syö. Älä anna muiden syödä sun kahen punnan mansikoita!


Köyhän mediatyöntekijän drinkki

Pyydä ryyppy joltain, jol on viinaa. Kaada se lasiin, lisää appelsiini ja omenamehua, ei mitään muuta. Ei muuta pitäs löytyäkään, paitsi kirsikkakokista. Jos sul on omaa. On niin pahaa ettei kukaan juo sun drinkkiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.