IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

1188Perjantai 31.07.2009 02:30

Laitan tän tännekin. Tääl saa vaik tyypit arvaa omaa tahtiaan :D

Step 1: Valitse kirjahyllystäsi silmät kiinni kymmenen kirjaa!
Step 2: Kirjoita kaikkien kirjojen ensimmäiset rivit.
Step 3: Tägää ihmisiä.
Step 4: Viivaa yli ne kirjojen aloitukset, joista joku tietää kirjailijan ja kirjan nimen.
Step 5: Googlettaminen on huijausta!

1. Hän katsoi vaaleanpunaisia, läiskikkäitä jalkojaan, jotka olivat kirjavat kuin sikanauta-säilyke. Se ei johtunut kyplyvedestä, vaan sen väriset ne olivat aina. Ja laihat kuin tikut.

2. Shht, minä tunnen tuon naisen. Hän asui lintuparven kanssa Lenox Avenuella. Tunnen hänen miehensäkin. Mies rakastui kahdeksantoistavuotiaaseen tyttöön, lankesi sellaiseen syvän, kaamean rakkauteen, joka teki hänet niin surulliseksi ja onnelliseksi, että hän ampui tytön vain pitääkseen tunnetta yllä.

3. Hampaat vanhalla myrkynkeittäjällä oli sylissä mahan päällä ja toinen mummon peukalo tekarien välissä niin, että ne oli vähän raollaan ja näytti irvistävän huoneeseen tulijalle. Tulija oli yksi vanhustallin hoitajista, joka oli alkanut ihmetellä, kun mummo ei ollut konkannut rollaattorillaan päiväkahville ensimmäisten joukossa kuten sen tapa oli.

4. (Arvattu, Astrid Lingren - Ronja Ryövärintytär) Sinä yönä, jona hän syntyi, kävi ukkonen kallioitten yllä. Oli sellainen ukkosyö, että koko Matiaksenmetsän väki ryömi kauhuissaan koloihinsa ja loukkoihinsa. Vain julmat syöjätärmaahiset, ajattarat, rakastivat ukonilmaa yli kaiken ja lensivät ulvoen ja kirkuen Matiaksenvuoren ryövärilinnan ympärillä. (Korvasin taas kirjan nimen sanalla "hän")

5. Minä olen ****. Olen toisella luokalla. Tai oikeastaan minä olen nyt lentokentällä, mutta meillä on joka tapauksessa mahtava luokka ja mukava opettaja. Tai oli, sillä viime aikoina opettaja on ollut vähän hermostunut.

6. (Arvattu, Dan Brown, Enkelit ja demonit) Korkealla Gazan suuren pyramidin porrasaskelmilla nuori nainen huusi nauraen alas: "Vauhtia, Robert! Tiesinhän minä, että olisi pitänyt ottaa nuorempi aviomies!" Hänellä oli lumoava hymy. Robert yritti kiirehtiä, mutta hänen jalkansa painoivat kuin kivi. "Odota", hän pyysi hartaasti. "Ole kiltti..."

7. Minä katosin kaksitoista vuotta sitten joulukuun ensimmäisellä viikolla O:n kaupungissa. Viimeiset poliisin varmoina pitämät ja myös julkisuuteen annetut silminnäkijähavainnot minusta ja samaan aikaan kadonneesta ystävättärestäni tehtiin hänen asuntonsa rappukäytävässä perjantaina joulukuun ensimmäisenä päivänä noin kello 18:30.

8. Muutamana iltapäivänä elokuun lopulla kulki eräs isä puutarhassaan ja tunsi olevansa tarpeeton. Hän ei tiennyt, mihin ryhtyisi, sillä kaikki mitä oli tehtävä oli jo tehty, tai sitten joku muu oli juuri siinä puuhassa.

9.(Arvattu, Candice Brushnell, Sinkkuelämää) Tässä eräs ystävänpäivän tarina. Valmistautukaa. Englantilainen lehtinainen tuli New Yorkiin. Hän oli viehättävä ja henkevä ja löi heti paikalla hynttyyt yhteen erään tyypillisen New Yorkilaisen vapaan poikamiehen kanssa. Tim oli 42-vuotias sijoituspäällikkö, jonka vuosiansiot olivat n. 5 miljoonaa dollaria.

10. Puoli neljän aikaan perjantaina mä keksin hyvän alun: "Alussa olivat Los Angeles, Luger - ja Peter Collins." Aika tehokas, vai mitä? Ajattelin, että se ankkuroi koko jutun maailmankirjallisuuteen. Työnsin ruohonleikkuukonetta eteenpäin ja keksin lisää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.