IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

2020Lauantai 03.10.2009 02:42

Lasten suusta :D

Opettaja kysyi eskarissa kolmiulotteisten kappaleiden nimiä. Taululla näkyi lieriö, ja 5-vuotias Vilma tiesi: "Viemäri!"

"Jos lehmälle antaa suklaata, saako siitä kaakaoo?"

Kerran käveli taloyhtiön pihan poikki iäkkäämpi nainen, joka huomasi hiekkalaatikolla leikkivän pikkupojan, jolla oli saappaat väärissä jaloissa. "Taitaa olla nuorenmiehen saappaat menneet vääriin jalkoihin", hän huomautti. Poika katsoi varpaisiinsa ja sanoi: "No voi tun taatana. Ja molemmat!"

Omistaja kävelytti suursnautseriaan kadulla, jonka nähdessään pikkupoika huusi kauhuissaan äidille: "Apua, leijona!"

Pikku-Inka sai aina kissanhiekanpuhdistuksesta vitosen palkaksi. Lauantaipäivänä hän lähti viikottaiselle karkkiostokselleen, mukanaan euron kolikko. Ostokset maksoivat juuri sen, ja kauppias sanoi: "taisi neidin kaikki rahat mennä nyt." "Ei", sanoi Inka, "on mulla kotona viel yks kissanpaskavitonen."

Muutama vuosi sitten minulla oli pinkit rastat. Metroa odottaessani rattaissa istuva poika tuijotti minua hetken ja sanoi isälleen: "Faija, tsiigaa mikä letti tol mimmil on!" (Tää on oma kokemus...)

"Vankilakundin" poika istui bussissa äitinsä kanssa, ja sanoi heidän vieressään istuvalle, kun ohitse meni poliisiauto: "Mun isällä on tollanen auto. Sil on oma kuljettajakin"

Kaksi poikaa leikki leikkipuistossa. Toinen pyysi toista keinumaan, muttei keinuminen huvittanut. "Sinähän rakastat keinuja!" toinen tivasi vielä. Siihen toinen: "Ei, minä rakastan tyttöjä."

"Niin kuin syntyisi Jeesus-lapsi", tuumi pikku-Niina äidille seuratessaan joulukinkun nahan kuorintaa.

Pikku-Arttu oli kylässä pikku-Joonaksen luona. "Onko teillä videoita", hän kysyi. Joonas mietti hetken ja sanoi: "Ei, meillä on vain uutiset."

Pikku-Henkka oli ensi kertaa verikokeessa. Laborantti kertoi sen olevan kuin pieni hyttysenpisto. Henkka oli tyynenä koko operaation ajan, mutta poistuessa sanoi äidilleen: "Olis kyllä kamala, jos ulkona olis tuollaisia hyttysiä"

Pikku-Nina 2v pyysi mummoa laittamaan pelikonsolin päälle. Sitä mummo ei osannut, ja sanoi, että odotetaan äidin kotiinpaluuta, hän sitten laittaa. Siihen Nina: "Kyllä sä mummo oot sitte helevetin tyhmä"

Äiti oli lapsensa kanssa ulkona ja huomasi kuukautisten alkaneen, mutta unohti asian. Tunnin päästä mentiin pissalle, ja äidin istuutuessa pöntölle lapsi kiinnitti huomionsa heti pikkuhousuihin: "Äiti, sulla on tullut märkä pieru!"

Perhe muutti kerrostalosta maalle, ja lapsi parin päivän jälkeen sanoi: "Koska me palataan kotiin, oon niin poikki tästä sotkusta"

Eräs poika kutsui lehmiä ruotsinporoiksi.

Äiti oli vessassa ajamassa säärikarvojaan, kun puhelin soi. Pikku-Aino vastasi puhelimeen: "Ei se nyt pääse kun se on vessassa nyppimässä karvaisia sääriään!" Langan toisessa päässä oli äidin pomo.

Päiväkodissa Ville 4v laittoi lippiksen vinoon, ja sanoi: "Mä oon jätkä." Hoitajatyttö kysyi, että mikäs minä olen. "Beibe!" Vastasi Ville

Ennen retkellä lähtöä päiväkodissa oli kahdella pojalla ja yhdellä tytöllä pissahätä. Hoitajat eivät ehtineet erikseen heitä vahtia, joten samaan vessaan mentiin. Tyttö potalla istuen sitten huomasi poikien seisovan ja sanoi: "Noin pieni pippeli! Meidän isällä on NÄÄÄIN iso!"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.