IRC-Galleria

kvopt

kvopt

on onnellinen mami ^^
heti kun oon haluumassa jotain hyvää omaan elänääni niin vitut! otetaan ja revitään se saatanan matto vaan pois jalkojen alta, kyllä kaikki muut on tapahtuneen jälkeen ihan onnellisia ja hyvin voivia, mutta kun mulla sisällä vaan joku huutaa ja jyllää kokoajan, eikä sitä kukaan ole kuulemassa!! vittu aina jää yksin!! (joskus kyllä ihan omasta tahdostanikin, mutta ne on menneitä jo ne)

prkl! päätä hajottaa kun näkee ympärillä pelkästään vaan naurua, iloa ja onnellisia kasvoja!!
mä jumalauta kuolenkin varmaan vanhana piikana!! no joo minkäs sille teet!!

tekis mieli pistää vaan koko helvetin systeemi, jonka joku vitun sairaan ja mielipuolisen ajatuksenjuoksun omaava itsekeskeinen ja välinpitämätön joku mikä vittu lieneekään on tän koko paskan keksiny, täysin tuhannenpillunpäreiks...!!

\\jos sulle tulee eteen risteys, jossa sulla on vaihtoehtoina kääntyä joko oikeelle tai vasemmalle, ja päätös on täysin sun itsesi päätettävissä, päätät kääntyä vasemmalle, pari metriä pääset menemään, niin sitten joku sairas kusipää tulee ja pistää eteen sellasen helvetinmoisen barrikaadin ettet pääse sitä ylittään, alittaan tai kiertämääm kummastakaan suunnasta. sitten sulla on kaks vaihtoehtoa, joko sä pakitat ja käännytkin oikealle, tai sitten sä jäät sen muurin eteen istumaan, ja alat jollais saatanan lusikalla kaivamaan siihen pikkuhiljaa reikää, ja sitten sua vituttaa vähän väliä kun se saatanan lusikka ottaa ja menee trikki, sitten sun pitää juosta edes takas hakeen aina uus lusikka jostain, ja aina kun pääset uuden lusikan kanssa siihen muurille, niin eikö perkele joku saatanan pirun sikiö ole menny ja vittu täyttäny sen sun aikaansaaman reiän!!\\



EN HALUA MITÄÄN "MIKÄ SULLA ON KUN TOLLASTA KIRJOTIT?" JUTTUJA NYT OLLENKAAN
-halusin vaan purkaa ajatuksia, ja haluan että ihmiset jotka tätä nyt ikinä sitten lukeekaan niin tietää että mulla ei ole mikään kaikista aurinkoisin mieli tällä hetkellä päällä....!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.