IRC-Galleria

lady_marmelade

lady_marmelade

When darkness Falls

...ja winamppi vihaa mua :DLauantai 22.03.2008 02:03


Tää ei nyt varsinaisesti auta mun oloa.
pitää poistaa kaikki mössö listalta.

artistihan on toki ihku Bryan Adams

"Oceans apart, day after day
And I slowly go insane
I hear your voice, on the line
But it doesn't stop the pain
If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go, whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you"

Ystävänpäivä ♥Torstai 14.02.2008 02:33

Sinulle, joka luet tätä,
ihanaa ystävänpäivää :)

Ja teille kaikille,
joille aivan liian harvoin kerron korvaamattomuutenne:
Olette maailmaks ihanimpia!

Rakrak! ♥

Ihkua joulua kaikille!Maanantai 24.12.2007 13:40


Tehkää siitä onnellinen,
tehkää siitä itsenne näköinen.

RakRak! ♥

[Ei aihetta]Lauantai 22.12.2007 23:57


<@Gema> oot kyllä parasta draamaa telkkarin ulkopuolella <3

Ehkä parasta, mitä mulle on sanottu pitkään aikaan :D

Joulu joutuviPerjantai 21.12.2007 14:55


”Sä et voi viettää joulua tollai.”

Watch me.

Viimeiset kaksi viikkoa puhelimeni on soinut ja mese vilkuttaa kuin joulukuusi. Ihmisillä tuntuu olevan kohtuuttoman suuri tarve vaikuttaa joulusuunnitelmiini ja moralisoida, syyllistää ja painostaa minua muuttamaan niitä.

Mikä minun joulussani sitten on vialla? Minäpä kerron teille.

Ensinnäkin, minulla on kaksi kissaa. Kaksi maailman suloisinta palleroa, joita rakastan enemmän kuin yhtäkään ihmistä tässä maailmassa. Ja minä en halua jättää niitä yksin kotiin. Eikä niitä myöskään voi viedä sukulaisille, koska ne, jotka eivät ole niille kuolettavan allergisia vihaavat niitä. ”Nehän on vaan kissoja, kyllä ne voi kotiin jättää.” Kiitos tästä, tämä lause viimeistään helpotti päätöksen tekoani.

En halua viettää onnellista, yhteistä perhejoulua. En ole statuksessa, jossa ikään kuin ”kuuluisin” mihinkään porukkaan. olen siis mielummin yksin. Minulla kesti kaksi vuotta hyväksyä se, etten saa takaisin sitä, mitä minulla on joskus ollut. Jos nyt tuudittaudun suloiseen perhejouluun, tapan itseni ensi jouluna, jollen saakaan sitä. Minä vietän perhejoulua taas sitten, kun joku höyrypää on tarpeeksi sitoutunut minuun. Tai ainakin sen verran, että todella haluan viettää joulua yhdessä. Minulla on kissat, joissa on minulle rakastettavaa riittävästi.

En syö jouluruokia. Tai syön, kinkkua, herneitä ja juustoa, glögiä ja punaviiniä sekä suklaata. Jos jonkun elämä menee rikki siitä, etten diggaa perinteisistä laatikoista, voi tukehtua lanttuunsa.

En juurikaan pidä joululauluista. Jotkin klassikot ovat toki ookoo, mutta minun kodissani soi jouluna rokki ja metalli. Se on minun tapani rauhoittua.

En käy hautausmailla. Ikinä. Viimeksi vuonna 2000 kun isäni haudattiin. (Äidin mielestä minun piti olla paikalla.) Muistakaa ihmisiänne, ja käykää hautausmailla viemässä kynttilöitä, jos haluatte. Ja antakaa minun tehdä se omalla tavallani. Minun kynttiläni palaa ikkunalla, isin kuva on hyllyssä, eikä rakkauteni jo edesmenneitä ihmisiä kohtaan kärsi inflaatiota omien tapojeni myötä.

En halua nähdä sukulaisiani. Osittain voi johtua myös siitä, että joka kerta, kun näin tapahtuu, mussutuksen määrä on oleva kaamea. Normaalisti kestän sen, mutta en todellakaan halua viettää jouluani kuunnellen miten olen epäonnistunut, huono ihminen kun en mennyt naimisiin exän kanssa (enkä koskaan pääsekään naimisiin, kun olen tällänen), näytän venäläiseltä huoralta, minulla ei ole kunnon työpaikkaa, koska ”taiteilija” ei ole ammatti (vakkariduuni, kk palkka…Mikä on kunnon ammatti?) olen tyhmä, koska en käynyt ammattikorkeaa tai yliopistoa ja kuolen nuorena (luulisi heidän sitten iloitsevan siitä?) koska minulla on aids, kuppa ja malaria lävistysten ja tatuoinnin myötä. Jos teillä on kiva suku, kiva. Mulla ei pääsääntöisesti ole :D

Juon alkoholia ja aion olla ainakin yhtenä iltana kännissä. Minulla ei ole velvollisuuksia kuten töitä tai pieniä lapsia, antakaa saatana ihmisen juoda pari pulloa punaviiniä tai terävää glögiä. Jos sammun sohvalle ja oksennan suklaata, on se oma valintani.

En soittele ihmisille jouluna ja voivottele, miten kamalaa niillä mahtaa olla. Oletan siis, että minullekaan ei tänä vuonna tehdä niin. En ymmärrä mikä on niin hirveää siinä, että saan olla 4 päivää yksin kotona ja tehdä mitä haluan, nukkua sohvalla kissojen kanssa ja katsella elokuvia halutessani vaikka alasti.

Pitäkää ihmeessä kiinni kauniista perinteistänne. Minullakin on sellaisia ja elämän myötä varmasti tulee uusia tai jotkut muuttuvat. Viettäkää rauhallinen, rentouttava joulu tai hyppikää sängyllä, jos siltä tuntuu.

Oleellisinta joulussa on olla onnellinen, tavan saa valita itse.
Minä annan teidän valita. Antakaa tekin minun.

En jaksa enää.

[Ei aihetta]Tiistai 04.12.2007 18:00

Onko aika lähteä töistä kotiin kun lukee pienoisporan penisporaksi?
Mulla on asiat huonommin kuin luulin... :D

Somebody kill me.
Selkeesti nukkunut liikaa viime aikoina.

Tai sitten se on mun kiero mieli. ei niin kauan aikaa sitten luin mainossloganin
"sano muikku" "sano mulkuksi" :p

pervo, pervompi, Heidi.

Rakas JoulupukkiMaanantai 03.12.2007 13:47


Rakas joulupukki.


Olen ollut tuhma, senhän tiedät. Jokaisena päivänä paitsi itselleni, myös muille. Minulla on silti useita toiveita, joista edes osan toivoisin toteutuvan pakkaspisteistäni huolimatta.


Tahtoisin oman universumin. Sellaisen, missä kaikki on pinkkiä ja mustaa, tylliä ja pitsiä. Sellaisen universumin, missä sää muuttuu mieleni mukaan, ja jossa ihmisten sijasta on miljoonia kissoja.

Haluaisin muutamia uusia osia, kuten polvet, selän ja aivot. Tiedän, että moiset ovat kortilla, mutta olen valmis uhraamaan muita ihmisiä. Toivottavasti sinäkin.

Tahtoisin nipun lahjakortteja, kuten ”unohda tapahtuma pysyvästi”, ”ole oikeasti onnellinen 24 tuntia” tai ”nuku seuraavat kolme vuotta näkemättä painajaisia.”

Vie minut tunniksi aikaan, jolloin olin 9-vuotias, koska silloin kaikki oli hyvin. Olisi myös mukavaa, jos voisin istua hetken isäni olkapäillä ja suukottaa isiä poskelle.

Anna minulle yö ilman unia; pitkä ja uneton. Mielellään sellainen, jolloin joku nukkuu vieressäni ja minulla on tunne, että joku rakastaa minua.

Viimeisenä, mutta oikeastaan oleellisempana:
Toivon, ettei joulu tule tänä vuonna.

Ei nauravia ihmisiä, ei perhejuhlia, kuusta ja kinkkua. Ei ketään luonani juomassa glögiä tai tuputtamassa viimeisiä pipareita aattoillan jo hämärtyessä. Ei joulukortteja, lastenlauluja eikä paketteja kuusen alle, joita ravistella.

Pelkkä pitkä viikonloppu kännissä yksin kotona,
kunhan et tuo joulua kotiini.


Rakastaen, ♥
Marmelaadi

[Ei aihetta]Torstai 29.11.2007 17:05

Samaistuin.

varatkaa mulle aika.

Pian.

Variateeilta Helsingissä odottaaPerjantai 23.11.2007 12:44

Tänään neidistä tulee lady.
Kukaan ei tuntisi mua tänään kadulla ^^

Voi kyllä, minulla on aikuisten mekko, joskin alla on vähän tylliä. Upea ja klassinen musta tissivakomekko, söpöt juhlakengät ja nuttura.

Tänään neiti käyttäytyy kuin lady ja sipsuttelee sulavasti.
Variateeilta Helsingissä jää kalpeaksi kauneuteni rinnalla :D

Hetken aikaa prinsessa,
huomenna jälleen ruma ankanpoikanen.

Ainiin, suosittelen Beofulffia, se oli oikeesti aika jees. Ekat minuutit meni vaan "woah" -fiiliksessä, perkeleen hienoo jälkee se elokuva. Miinusta siitä, että Beofulffin peenistä ei näytetty, annettiin vaan ymmärtää (muttei ymmärretty antaa) eikä edes noita-akan nännejä vilautettu. Jo on saatana!

"This day will die tonight and there ain't no exception
We shouldn't wait for nothing to wait for"