IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

VuoristorataaMaanantai 03.07.2006 05:35

Tama paiva on kylla ollut yhta yla- ja alamakea. Onneksi klo yhdeksasta eteenpain asiat alkoivat sujua paremmin.
Me lahdimme siis aamulla pomoni Chrisin kanssa hanen siskonsa luokse ja otimme yhteen jo alkumatkasta. Chris osaa olla aikamoinen jaarapaa ja olen kuullut, etta han testailee uusia tyontekijoita pienilla tempauksillaan. Minut han "pakotti" ajamaan sivuun ja kun lopulta ymmarsin, etta han halusi vieda autonsa pesuun (vaikka me olimme jo myohassa), pinna paloi ja annoin sen nakya. Kieltaydyin poikkeamasta reitilta ja mokotin puolet automatkasta. Perilla piti tietysti rupatella mukavia ja taytyy sanoa, ettei nuo sukulaisvisiitit ole mikaan helppo juttu. Onneksi Chrisin sisko ja hanen miehensa ovat aika rentoja, joten lounaan jalkeen sain vain oleskella ja lukea kirjaa. Paluumatka meni ihan hyvin, piti pysahtya vain kerran, koska Chrisin silmalasit olivat huonosti ja en saanut selvaa mika oli vialla ennen kuin moottorin hurina sammui. Mina olen ihan riekaleina, koska en aina ymmarra mita han yrittaa sanoa minulle. En halua edes kuvitella milta hanesta tuntuu, kun ihmiset eivat ymmarra hanta.
Illalla lahdimme sitten Cardiffiin elokuviin ja tietysti juuri silloin oli jokin tietyo kaynnissa ja jouduimme harhailemaan puolisen tuntia keskella keskustaa. Jopa Chris oli hetken hukassa, vaikka han on asunut Cardiffissa vuosia. Paasimme kuitenkin perille ja jostain ihmeen syysta Chris oli tosi hyvalla tuulella ja tartutti sen sitten minuunkin. Kaiken kukkuraksi leffa oli hyva ja paluumatkalla jopa rupattelimme mukavia. Luulen, etta helteet saavat Chrisin pahantuuliseksi, koska hanen kehonsa ei pysty jaahtymaan/lampenemaan normaalisti. Epaonneksi helteita on luvattu viela ainakin viideksi paivaksi. Tosi kauheeta katsoa toisen karsimysta.

Mutta joo. Eilinen oli vapaapaiva, kuten on huominenkin. Eilen kavin Bristolissa Cribbs nimisessa ostoskeskuksessa. Siella oli niiiiin paljon kaikkea ihanaa, etten ehtinyt kiertaa kuin puolet kaupoista ja nekin pikaisesti. Saaliiksi sain topin, minihameen (aivan, minulla on minari!!!) ja pillifarkut. Helteet tosiaa pehmentaa paan... Mut ne oli kaikki tosi kivannakoisia ja meinasin lahta shoppailemaan lisaa heti kun saan lisaa rahaa. Outoa, etta kerrankin tilille ilmestyy kerran viikossa ihan mukava summa rahaa. Toivon, etta saisin saastettya osan ja lopuilla nauttisin elamasta. On niin paljon asioita, joita ois kiva kokeilla!!! Taman tyopaikan paras puoli on se, etta saa kayda erilaisissa esityksissa tyoaikana. Vapaapaivina voi sitten keksia jotain ihan muuta, kayda vaikka uudessa kaupungissa ja shoppailla. :)
Mut pitais oikeasti keksia myos jokin harrastus. Tapaan mun serkun luultavasti keskiviikkona ja ajattelin kysella missa olis hyvia tanssikursseja. Olen kaynyt katsomassa kuntosaleja ja vapaa-ajan keskuksia, mutta jotenkin se ei nyt houkuttele. En halua urheilla kunnon kohottamiseksi tai painonhallinnan vuoksi. Haluan tehda jotain joka antais mulle kauan kaipaamani intohimon.
Eras asia mita kaipaan taalla on ystavat. Vasyneena toivoisin vaan, etta saisin olla mina ja ihmiset ymparillani ymmartaisivat. Mutta eivathan he ymmarra.
Tana aamuna meinas olla aika masis paalla, kun tuntui, etta pitais saada valittaa jollekin, mutta just silloin ei tietenkaan ollut ketaan linjalla. Myohemmin olin toissa, enka voinut keskittya valittamiseen... Voi mua rukkaa!!!

Mutta taidan siirtya sankyyn ja laskea kaikki ne hyttyset, jotka olisivat minun huoneessani, jos olisin suomessa... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.