IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Salsa salsaKeskiviikko 02.08.2006 03:49

Otsikosta jokainen itseaan fiksuksi ajatteleva voi paatella jo aika paljon. Olin siis tanaan ensimmaisella salsatunnillani ja taytyy sanoa, etta oli hauskaa! Ensin tietysti jannitti, koska kaikki muut tuntuivat olevan pareittain liikenteessa, osa kyllakin tyttopareja.
Tanssiaskeleet itse olivat aika yksinkertaisia, mutta niiden yhdistaminen musiikkiin tuotti ongelmia... Lisasyketta pulssilleni aiheutti myos se, etta aloimme "alkulammittelyn" jalkeen harjoitella pareittain, eika minulla ollut sellaista. Noh, onneksi joku nuori mies ryntasi saliin myohassa (ja siis yksin!) ja mina tiesin tilaisuuteni tulleen. En oikeasti tieda mita olisin tehnyt, jos olisin jaanyt parittomaksi...
Innostuin tuosta kurssista niin paljon, etta ajattelin lahtea toisellekin tanssikurssille. Pitkan selailun jalkeen loysin netista (ja kymmenista esitteista joita minulla on huoneessani) flamenco kurssin, joka alkaa perjantaina. Ongelmana on nyt lahinna se, etta joudun sopimaan Lindan kanssa tyovuorot uudelleen. Toivottavasti innostukseni ei aiheuta lisakranaa meidan valillemme.
Niin. Ma oon ollut pari viimeista paivaa aika arsyyntynyt Lindan kaytoksesta. Luultavasti saan taas vain katsoa peiliin, mutta minusta tuntuu, etta han maarailee. Itseasiassa tuntuu, etta han sanelee koko talon saannot. Sunnuntaina kun hain hanet pubista toiden jalkeen han selosti (aika hirvittavassa humalassa), etta ei ole tottunut siihen, etta joku panee vastaan. Talla han tarkoitti tietysti minua. Han kylla muotoili sen positiivisessa hengessa, joten taytyy ajatella, etta tama on vain sopeutusmisvaihe hanellekin. Kaikki hanen aiemmat tyokaverit ovat olleet hanta nuorempia ja helposti johdateltavia. Tiedan, etta minakin olin ensimmaiset viikot aika helppo tapaus hanelle, mutta jossain vaiheessa tajusin, etteivat ne "saannot" joita Linda minulle latelee olekaan valttamatta oikeita. Hanella on vain sellainen kaskeva tyyli esittaa asiat... Mutta pitanee keskustella asiasta hanen kanssaan, jos tilanne pahenee (=minua arsyttaa viela hitusenkin lisaa).
Linda on muuten kylla tosi hauska ja elava tyyppi. Hanen kanssa on aina jotain juteltavaa. Pitanee pistaa asiat oikeisiin raameihin, eika paisutella yhta ominaisuutta hanessa. Ehkapa minua arsyttaa niin paljon, koska pohjimmiltani haluaisin itse maarailla...

Mutta joo. Olen ehka tutkiskellut vahan liikaakin itseani viime paivina. Aura istunnon jalkeen ostin itselleni oppaan, jonka tulisi muuttaa ajattelutapaani ja samalla koko elamaani seitsemassa paivassa. Noh, en itse usko, etta voin muuttua niin nopeasti kokonaan, mutta aloitellaan nyt pienista palasista. Uusi harrastus on ainakin hyva alku ja loistava keino tavata uusia ihmisia. Ehkapa olen kiristellyt hampaitani vain siksi, etta tarvin jota vastapainoa tyolleni ja arjelle taalla kotona.
Olen selaillut kaikkia mahdollisia esitteita tanssikursseista ja muista harrastuksista ja loysin pari juttua, jotka kiinnostavat. Kurssit nimelta Act for fun ja Sing for fun kuulostivat kylla tosi mielenkiintoisilta. Act for fun on vain kielen takia ehka liiankin pelottava tassa vaiheessa. Laulamista harkitsen, jos saan jarjestettya vapaapaivani oikein. Tuntuu, etta olisi niiiiin paljon kaikkea, mita haluaisin kokeilla. :)

Mutta nyt Linda ja Chris ajoivat pihaan, joten lopettelen talta eraa.
Kirjoitelkaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.