IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Ampukaa mut!!!Sunnuntai 06.08.2006 16:52

Voi luoja! Torstaina Chrisin pakettiautosta hajosi hissi, jolla han paasee auton kyytiin. Han on ollut siis vankina taalla kotona siita lahtien ja on kovaa vauhtia tulossa hulluksi. Taalla on kaynyt kaksi korjaajaa, toinen perjantaina ja toinen eilen. Kumpikaan eivat onnistuneet.
Eilen klo yhdeksan illalla, kun toinen korjaaja oli taistellut sen hissin kanssa viisi tuntia, saimme tietaa, etta olemme jumissa taalla ainakin maanantaihin asti. Chris meni ihan paniikkiin. Jos hanella olisi ollut enemman aanta, han olisi kirkunut. Kerroin, etta voimme joko menna takaisin sisalle taloon (olimme siis sen viisi tuntia pihalla tuojottamassa kun mies parka yritti korjata hissia) tai menna vierassa olevaan ravintolaan juomaan yhdet drinksut. Kumpikaan vaihtoehto ei miellyttanyt, vaan Chris vaati, etta ottaisin auton takaa liuskat, joiden avulla tyontaisin hanet autoon. Kaikki taalla tietavat, ettei yksi ihminen jaksa tyontaa hanta autonkyytiin ja ettei kokeileminen todellakaan ole turvallista kummallekaan, minulle tai Chrisille. Torstaina, kun hissi hajosi, meita oli nelja ottamassa Chris ulos autosta...
Noh, lopulta han myontyi lahtemaan vieressa olevaan ravintolaan, koska sanoin, etta se on ainut vaihtoehto koti-illan lisaksi. Han todellakin inhoaa istua kotona!!
Noh, eilinen oli viela siedettava, vaikka olinkin hanen kanssa aamu kymmenesta ilta kahteentoista, mutta tama paiva on alkanut todella huonosti. Han aloitti heti kymmenelta ja pyysi minua soittamaan korjaajalle ja vaatimaan hanta tulemaan (kolmen tunnin ajomatkan paasta) takaisin ja hoitamaan hommansa. Asiaa ei auttanut se, etta yritin selittaa korjaajan jo tehneen kaikkensa. Han ei yksinkertaisesti pysty korjaamaan sita taalla, vaan meidan pitaa ajaa Bristoliin autokorjaamoon, joka aukeaa maanantaina. Noh, tunnin eipas juupas vaannon jalkeen soitin korjaajalle vain kuullakseni saman kuin eilen illalla. Chris sentaan vaikeni kahdeksi minuutiksi. Sen jalkeen han aloitti uudelleen saman litanian siita, etta ottaisin auton takaa liuskat ja tyontaisin hanet autoon. Han hokee sita uudelleen ja uudelleen, kunnes mina huudan hanelle naama punaisena. Olen yrittanyt syottaa hanelle kekseja, etta han vaikenisi edes minuutiksi syomisen takia... On aika epatoivoinen olo.
Mutta enaa tama ilta. Maanantaina ajan sen auton vaikka pariisiin, kunhan se tulee kuntoon!
Asiaa ei auta yhtaan se, etta toinen sihteerimme on lomalla ja me tuuraamme hanta seuraavat kolme viikkoa. Se tarkoittaa vain sita, etta kuuntelemme samaa valitusta koko valveilla olomme ajan...
Mutta kirjoittelen taas lisaa, kunhan tilanne helpottuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.